Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat’la davalık olmuştu! Fenomen Banu Parlak’a haciz şoku

Son dönemlerde Dilan Polat ile devam eden husumetleriyle ve tasmasız dolaştırdığı köpeğinin komşusunun köpeğine saldırarak öldürmesiyle ilgili gündemden düşmeyen fenomen ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak bu kez de haciz şokuyla sarsıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 13:08
Kaynak: Hilal Baldemir
Dilan Polat’la davalık olmuştu! Fenomen Banu Parlak’a haciz şoku

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Bahçeşehir’de bulunan güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlenen fenomen Banu Parlak saldırının sorumlusu olarak Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ı göstermişti. Polat çifti saldırı ile ilgili soruşturmaya dâhil edilmişti.

Dilan Polat'ın Banu Parlak'ın iş yerini kurşunlattırdığı gerekçesiyle iddianame düzenlenmişti. İddianamede, Barış Boyun, Beratcan ve Batin Can Gökdemir'in 'Silahlı suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit', 'Mala zarar verme' ve 'Ruhsatsız silah taşıma' suçlarından ayrı ayrı toplamda 8 yıl 4 aydan 23 yıla kadar hapis cezası istenmişti.

Geçtiğimiz haftalarda görülen davada Dilan Polat ve Engin Polat’a 'Silahlı suç işlemek amacıyla örgüt kurma' suçundan tutuklama verilmişti.

Kısa bir süre önce ise Banu Parlak tasmasız gezdirilmesi yasak olan cinslerden biri olan köpeğini site içerisinde tasmasız gezdirdiği için köpeği komşusuna ait bir köpeğe saldırmış ve ölmesine neden olmuştu. Leo isimli köpeklerini kaybeden komşular Banu Parlak’tan şikâyetçi olmuştu.

BANU PARLAK’A HACİZ ŞOKU

Emrullah Erdinç'in haberine göre; sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak'ın Bahçeşehir'de bulunan güzellik merkezine 1,5 milyon liralık borç nedeniyle haciz geldi.

1,5 MİLYON LİRALIK BORÇ

Yaklaşık 1,5 milyon liralık borç nedeniyle kapalı olan güzellik merkezi polis eşliğinde çilingir yardımıyla açıldı. İçerideki cihazlara ve malzemelere el kondu. Ama Banu Parlak'ın kendi üzerine olan merkezleri kapattığı öğrenildi.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.