Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat kimdir? Dilan Polat nereli, kaç yaşında? Dilan Polat ne iş yapıyor?

Son dönemlerin neredeyse en çok konuşulan ve en çok merak edilen ismi Dilan Polat’ın attığı her adım, yaptığı her açıklama adeta olay oluyor. Eşi Engin Polat’ın kendisine yaptığı abartılı ve lüks sürprizlerin yanı sıra arabaları, kıyafetleri, çantaları ve yaptığı tatillerle dillerden düşmeyen Dilan Polat kimdir? Dilan Polat nereli, kaç yaşında? Ne iş yapıyor? gibi sorular kullanıcılar tarafından arama motorlarında oldukça sık aranıyor. Dilan Polat kimdir? İşte merak edilen tüm soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Dilan Polat kimdir? Dilan Polat nereli, kaç yaşında? Dilan Polat ne iş yapıyor?

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat aşırı lüks hayatıyla ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen isimler arasında. Dilan Polat son olarak eşi Engin Polat’ın kendisine uçak hediye ettiği iddiasıyla gündem olmuştu. Polat daha sonra uçağın kiralık olduğunu ve eşinin kendisini mutlu etmek için böyle bir jest yaptığını açıklamıştı.

Dilan Polat kimdir?

Geçtiğimiz gün kendisine ait güzellik merkezinde para saçma tabancıyla çalışanlarının üzerine dolar saçmasıyla tekrar sosyal medyanın gündemine oturan Dilan Polat arama motorlarının en trend ismi olmaya devam ediyor.

Kullanıcıların arama motorlarında en sık aradığı konular arasında, Dilan Polat kimdir, nereli, kaç yaşında? Dilan Polat ne iş yapıyor? Dilan Polat’ın eşi Engin Polat kimdir? Konuları yer alıyor. İşte merak edilen bu soruların cevabı…

Dilan Polat kimdir? 1

Dilan Polat kimdir?

Dünya genelinde 130 şubesiyle Güzellik merkezi, kozmetik firması, medikal cihaz üretim firması gibi birçok alanda faaliyet gösteren iş insanı aynı zamanda sosyal medya fenomeni Dilan Polat güzellik merkezi sektöründe Türkiye’nin önde gelen markaları arasındadır.

21 Temmuz 1990 yılında İstanbul’da doğan Dilan Polat, üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi.

Henüz 12 yaşındayken annesini kaybeden Dilan Polat ablası ve kardeşiyle birlikte uzun bir süre teyzesinin evinde yaşadı. O dönemlerde beyin tümörü ile mücadele eden babasını ise birkaç yıl önce kaybetti.

Dilan Polat geçtiğimiz yıllarda arasının bozulduğu çok yakın bir arkadaşının gerçeği ifşa etmesi nedeniyle hayatıyla ilgili çok büyük bir konuyu açıklamak zorunda kalmıştı.

Polat’ın babası beyin tümörüyle mücadele ettiği dönemde geçirdiği bir atak esnasında eşini yani Dilan Polat’ın annesini kendine ait tabancayla öldürmüştü. Olayın yaşandığı dönemde 12 yaşında olan Dilan Polat küçük yaşta çok ciddi bir travma yaşamış ve toparlanması zaman almış.

Yıllar sonra beyin tümörü nedeniyle babasını da kaybeden Dilan Polat, “babamı affettim isteyerek yapmadığını biliyorum o çok iyi bir insandı” şeklinde açıklama yapmıştı.

Dilan Polat, Nilda ve Milan Efe adında iki çocuk annesidir.

Dilan Polat kimdir? 2

Dilan Polat ne iş yapıyor?

Her zaman varlıklı bir aileden geldiğini çocukken bile evlerinde 3 yardımcı çalıştığını söyleyen Dilan Polat kendisine yapılan “görgüsüz, sonradan görme” gibi yakıştırmalara da tepki gösteriyor. Dilan Polat henüz 15 yaşında tanıştığı ve 17 yaşında babasının izniyle evlendiği Engin Polat ile sıfırdan başlayarak bir hayat kurduğunu anlatıyor.

Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına başlayan Dilan Polat, çektiği fotoğraflarla kısa sürede herkesin dikkatini çekerek ünlü isimlerin fotoğrafçılığını yapmaya başladı. Buradan elde ettiği kazançla ablası Sıla Doğu ile ilk güzel merkezini açtı. Çok ufak çaplı başladığı bu işe kısa sürede tanınarak daha büyük adımlarla devam etti.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat birkaç yıl içinde farklı sektörlere de girerek güzellik merkezi şubelerinin sayısını dünya genelinde 130’a çıkardılar.

Dilan Polat kimdir? 3

Dilan Polat kaç yaşında?

21 Temmuz 1990 doğumlu olan Dilan Polat 33 yaşındadır.

Dilan Polat kimdir? 4

Dilan Polat nereli?

İstanbul doğumlu olan Dilan Polat aslen Diyarbakırlıdır.

İş yeri kurşunlandı!

Ünlü fenomen ve iş insanı Dilan Polat'ın Ataşehir'de bulunan güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlendi. Bu saldırının ardından bir gün geçmişken bu kez Polat'ın kocası Engin Polat'a ait iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Olay anında içeride çalışanların bulunduğu ve bir çalışanın son anda kurşunların hedefi olmaktan kurtulduğu öğrenildi. 
Engin Polat’ın iş yeri kurşunlandı
Olayın kim ya da kimler tarafından gerçekleştirildiği konusunda henüz bir gelişme olmadığı ve polisin soruşturmayı sürdürdüğü öğrenildi

Dilan Polat'ın Instagram hesabı kapatıldı

Dilan Polat'ın Instagram hesabı kapatıldı

MASAK tarafından alınan tedbirler doğrultusunda Dilan Polat, eşi Engin Polat, birinci ve ikinci derece yakınlarının mal varlıklarına tedbir konulduğu Cumhuriyetin haberi ile gündeme düştü. İkili den bu konu hakkınad bir açıklama gelmez iken pazaryerlerinde Rise Shine ürünlerinin de satışı durduruldu. Satış durdurulma sebebi ile ilgili bir açıklama şuanda bulunmaz iken, Instagram hesabı Dilan Polat'ın kapatıldığını da söyleyebiliriz. Hesabını askıya aldık, Dilan Polat şeklinde bildirim alındı. Hesabının 13 Ekim 2023 tarihinde askıya alındığı ve itiraz etmek için 180 günlük süresinin kaldığı, bu itiraz süresi dolduktan sonra ise hesabın tamamen kapatılacağı bilgisi geçildi.

Dilan Polat'ın polis ifadesi ortaya çıktı

5 Kasım Pazar sabahı Silivri Marmara Cezaevine giren Dilan Polat’ın emniyette verdiği ifade de ortaya çıkmıştı. Dilan Polat’ın verdiği 31 sayfalık ifadesinde en dikkat çeken bölüm ise şirketlerine ve güzellik merkezlerine polis tarafından eş zamanlı baskın yapıldığı an bir çalışanıyla yaptığı konuşma oldu.

dilan polat ifadesi

“Polisler hala orada mı”

Whatsapp üzerinden gerçekleşen bu konuşmadan 20 dakika sonra Dilan Polat çalışanını telefonla arayarak polislerin hala orada olup olmadığını sordu. Polat bu konuşmada baskınla ilgili bilgi aldı.

Dilan Polat: Oradalar mı hala

Burcu Gülen: Evet hala buradalar. Şu an girişte bilgisayarları kontrol ediyorlar.

Dilan Polat: Magazin filan geldi mi?

Burcu Gülen: Magazin yok. Zaten bizim kadınlar magazin gibi Dilan hanım, yani gelmesin de gerek yok bence hepsi çekiyor çünkü

Dilan Polat: İzin vermeyin.

Burcu Gülen: Avukat ne yaparsalar yapsınlar hiçbir şey yapmayın diyor yani Cansu’nun telefonunu aldırmamış galiba

Dilan Polat: Almışlar mı?

Burcu Gülen: Hazal’ın da almışlar. Cansu’nun da almışlar. Siz yolda mısınız? Geliyor musunuz?

Dilan Polat: Yoldayım canım

Polat ailesine Banu Parlak davasından 8 yıla kadar hapis istemi

İstanbul Bahçeşehir’de bulunan ve Banu Parlaka ait olan güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Aralarında Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat’ın da bulunduğu 11 sanık ile ilgili iddianame hazırlandı.

Dilan, Engin ve Sezgin Polat için 'birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit suçunu azmettirme', 'Mala zarar vermeye azmettirme' suçlarından toplamda ayrı ayrı 8 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.