Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engin Polat kimdir, nereli? Engin Polat ne iş yapıyor?

Sosyal medya da yaptıkları ile günden den düşmeyen Dilan Polat'ın eşi Engin Polat kimdir? Sosyal Medya'da milyonlarca takipçisi olan ve hayatına özenin birçok kişinin yer aldığı fenomen Dilan Polat'ın eşi attığı gönderiler ile günden de fazlaca yer alıyor. Birçok kişi Dilan Polat'ın eşi Engin Polat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Sorularının cevaplarını arama motorlarından araştırıyor. İşte Engin Polat ile ilgili bilgiler.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2023 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2023 11:48
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Engin Polat kimdir, nereli? Engin Polat ne iş yapıyor?

Son zamanlarda eşine yaptığı jestler ile tanınan ve medyayı fazlası ile meşgul eden kişiler arasında Engin Polat yer alıyor. Eşi Dilan Polat'ın sosyal medya da fazla aktif olması ve hayran kitlesinin fazla olması Engin Polat'ın da varlığını ve medya da yer almasını sağlıyor. Eşi Dilan Polat gibi Engin Polat da bir erkek bakım firması sahibi. Peki, Engin Polat kimdir, nereli, aslen nereli, ne iş yapıyor? Merak konusu olmuş durumda. İşte detaylar...

Engin Polat kimdir?

Engin Polat, 3 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Şuanda 35 yaşındadır.

engin polat aslen nereli

Engin Polat aslen nereli?

Yaptığımız araştırmalara göre Engin Polat İstanbullu olduğu belirtilse dahi bazı kaynaklarında Ankara'lı olduğunu belirtmektedir.

engin polat ne iş yapıyor

Engin Polat ne iş yapıyor?

Engin Polat, edinilen bilgilere göre iş kayatına 2013 yılında inşaat sektörü ile başlamış ve sektörde başarısı ile adından söz ettirmiştir. Ardından ise medikal estetik sektörüne girerek Dipomed Medikal şirketinde kurucu üyesi ve yönetim kurulu başkanı olarak kariyerine devam etmektedir. Eşi Dilan Polat ise sosyal medya hesapları ve pazaryerleri üzerinden üretimini yaptıkları ürünleri satmaktadır.

Engin Polat nasıl zengin oldu?

Yaptığı işlerle ve ticareti ile adından söz ettiren iş insanı, birçok sektörde yer edinmiştir. Bunlar arasında inşaat, güzellik merkezi, medikal ürünlerin üretimi ve satımı işleri ile meşgul olmaktadır. Yaptığı bu işler yerli yerinde ve zamanında olması sebebi ile zenginliğinin önemli adımlarından biri haline gelmiştir.

engin polat serveti

Engin Polat'ın serveti ne kadar?

Şuanda kozmetik firmaları Türkiye'de 72 şube ve dünya çapında ise 8 ülke de aktif bir şekilde faaliyetlerine devam etmektedir. Engin Polat'ın servegi ile ilgili halen net bir bilgiye ulaşılamamıştır.

Engin Polat uçak mı satın aldı?

Geçen hafta Engin Polat ve eşi Dilan Polat sosyal medya da uçak ile ilgili bir paylaşım yaptılar ve bu paylaşım ile 16. evlilik yıl dönümü kutladılar. Birçok kullanıcı uçak satın aldığını düşündü ve dile getirdi. Ama ilk önce medyaya bir açıklama yapmayan Engin Polat Dilan Polat çifti daha sonra Engin Polat tarafından bir açıklama geldi.

Engin Polat; “Arkadaşlar merhaba, bugün sosyal medyada çok konuşulan bir konu var. Bizim evlilik yıl dönümümüzde kiraladığımız uçakla ilgili. Biz uçak satın almadık arkadaşlar, sadece kiraladık. Bu bizim için çok özel bir gün olduğu için böyle bir sürpriz yaptık. Ama bazı insanlar bunu farklı şekilde algıladı ve bize saldırdı. Biz kimseye zarar vermedik, kimseye kötülük yapmadık. Sadece mutlu olmak istedik. Lütfen bizi anlayın ve bize saygı duyun.” açıklamasında bulundu.

Engin Polat'tan Dilan Polat ile resim çektirmek isteyen hayranına büyük tepki!

Çeşme'de tatil yapan romantik çift, Dilan Polat hayranlarının beklenmedik ilgisine maruz kaldı. Tatil anları, bir erkek hayranın müdahalesiyle karıştı. Dilan Polat'a yoğun ilgi, tatsız bir olaya yol açtı. Bir erkek hayran, Polat'la fotoğraf çekerken sınırları aşarak skandal bir harekette bulundu. Ancak Engin Polat, müdahale edip eli eşinin belinden uzaklaştırarak tatili kurtardı. Huzur geri kazanıldı, ancak Dilan Polat hayranlarının aşırı ilgisi hala konuşuluyor.

Engin Polat Depolarını Gezdi

Engin Polat son yayınladığı video'da yaptığı işler ile ilgili ürünlerin bulunduğu depoları gezdi ve gezdiği anları sosyal medya platformu olan X'den yayınladı.

engin polat kaç kardeş

Engin Polat Kaç Kardeş?

Son zamanlarda aşırı popüler olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın eşi olan Engin Polat aile hayatı da merak konusu olmuş durumda. Birçok kişi arama motorlarında Engin Polat'ın kaç kardeşi var? Engin Polat'ın kardeşi var mı? Kız kardeşi var mı? Kaç kardeşler? sorusunu arıyorlar. Ama araştırmalarımız doğrultusunda Polat'ın kardeşleri ve ailesine dair herhangi bir bilgi yer almamaktadır. Ailesi ve kardeşleri ile ilgili bilgi edinildiği anda haberimize eklenecektir.

engin polatın eşinin kız kardeşi sıla doğu tutuklandı mı

Engin Polat'ın eşinin kız kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı

Uzun zamandır sosyal medya da sık sık anılan ünlü çift Engin Polat ve Dilan polat adı sık sık medya da geçmeye başladı. En son ise Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu, bir sosyal medya da 'kokain içiyorum' şeklinde ifirafı çıkması üzerine gözaltına alındığı iddia edildi. 

Bu olayın ardından, ilgili görüntüler hızla sosyal medyada dolaşmaya başladı ve bu konuyla ilgili resmi bir soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın sonuçlarının ardından, Sıla Doğu bugün polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve yasal işlemler için emniyete götürüldü.

Engin Polat'ın firmasının ürününe reklam durdurma cezası verildi

Feyza Altun tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre Engin Polat ve Dilan Polat çiftinin şirketi olan firmanın satışını yaptığı ürünle ilgili sıkıntı olduğu tamamen bitkisel denilmesine rağmen ürünlerin içerisinde kimyasal maddelerin saptanması sebebi ile durdurulduğunu belirtti.

feyza altun sosyal medya paylaşımı

Yaptığı açıklama da yer alan bilgiler dahiinde bu açıklamayı yaptı. Dipomed Medikal Kozmetik şirketine ait ürünün tamamen bitkisel olmadığına karar verdiğini açıklandı.

Engin Polat'ın mal varlığına tedbir konuldu

Engin Polat'ın mal varlığına tedbir konuldu!

Sosyal medya da son haftalar da oldukça isimleri anılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ilgili şok haber yayınlandı. Alınan haberlere göre Cumhuriyet'in ulaştığı habere göre İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen karara göre mal varlıklarına tedbir konulduğu, birinci, ikinci derece yakınların mal varlıklarına da tedbir konuldu.

Alınan bilgilere göre aynı kişiler hakkında yurtdışı çıkış yasağı da konuldu. Dilan Polat'ın insgtagram hesabı da yetkililer tarafından kapatıldı. Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK), haklarında “Kara para aklama ve vergi kaçırma” gibi birçok iddia bulunan Dilan Polat, eşi ve akrabalarıyla ilgili bir rapor hazırlandı.

engin polat aylık geliri

Engin Polat aylık gelirini açıkladı!

Son günlerde vergi kaçırma ve kara para aklama gibi iddialar sebebi ile başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat çifti Emniyette ki verdikleri ifade kapsamında aylık gelirleri ortaya çıktı.

Çifte sorulan sorulardan birinin de aylık gelirlerinin ne kadar olduğu idi. Çift bu soruya verdikleri cevapta aylık gelirlerinin 150 ile 200 bin TL olarak beyan ettikleri öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.