Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Banu Parlak kimdir neden gözaltına alındı? Banu Parlak serbest bırakıldı mı?

Bütün Türkiye’nin arabanın içinde çektiği şarkı videolarıyla tanıdığı fenomen Banu Parlak son dönemlerde Dilan Polat ile yaşadığı polemiklerle gündemdeydi. Son olarak Dilan Polat’ın gözaltına alındığı görüntülerle dalga geçtikten sonra gözaltına alındığı öğrenilen Banu Parlak’ın kim olduğu ve neden gözaltına alındığı merak ediliyor. Peki, Banu Parlak kimdir neden gözaltına alındı? Banu Parlak serbest bırakıldı mı? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2023 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2023 15:51
Kaynak: Hilal Baldemir
https://www.yalovahayat.com/
Banu Parlak kimdir neden gözaltına alındı? Banu Parlak serbest bırakıldı mı?

Dilan Polat ve Engin Polat beraberinde 24 kişi ile gözaltına alındıktan sonra gözler Dilan Polat’ın baş düşmanlarından olan Banu Parlak’a çevrilmişti. Geçtiğimiz haftalarda iş yeri kurşunlanan Banu Parlak bu işi Dilan ve Engin Polat’ın yaptırdığını iddia etmişti ve bu olayın akabinde bu kez Polat çiftinin iş yerlerine peş peşe silahlı saldırı düzenlenmişti. Polat çifti gözaltına alındıktan sonra çekilen görüntülerini taklit edip sosyal medya hesabında paylaşan Banu Parlak da dün akşam saatlerinde gözaltına alındı. Peki, Banu Parlak kimdir neden gözaltına alındı? Banu Parlak serbest bırakıldı mı? işte haberin detayları…

banu parlak dilan polat'la dalga geçti

Banu Parlak kimdir neden gözaltına alındı?

Ünlü fenomen ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak aynı zamanda çıkardığı "Narin Yârim" ve "Yana Yana" gibi şarkılarla da tanınıyor. Son dönemlerde ise Dilan Polat ile aralarında sık sık polemikler yaşanıyordu. İkili birbirlerini işlerini kötülemekle ve elemanlarını çalmakla suçluyordu. Sosyal medyadan sık sık birbirine göndermeli hikayeler atan ve tehditler yağdıran ikili geçtiğimiz haftalarda iş yerlerinin kurşunlanmasıyla gündeme gelmişlerdi.

dilan polat banu parlak kavga

Son olarak dün sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımla gündem olan Banu Parlak, gözaltına alınan Dilan Polat’ın kelepçeli halini taklit ederek dalga geçtiği anları paylaştı. Bunun hemen ardından Banu Parlak, İstanbul Havalimanı'na giderken uygulama noktasında durduruldu.

Burada GBT kontrolü yapılan Banu Parlak'ın kooperatif dolandırıcılığı suçundan Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Hakimliğince hakkında arama kararı olduğu ortaya çıktı.

banu parlak gözaltı görüntüleri

Banu Parlak serbest bırakıldı mı?

GBT kontrolü sonrası hakkındaki suçlama üzerine gözaltına alınan Banu Parlak işlemleri için İstanbul Havalimanı’nda bulunan Gaziosmanpaşa Adliyesi ek hizmet binasına sevk edildi. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) yoluyla hakim karşısında çıkarılan Banu Parlak, görülen mahkemenin ardından serbest kalarak havalimanından ayrıldı.

banu parlak hakim karşısına çıktı

Öte yandan sosyal medyada Dilan Polat ile dalga geçtiği görüntülerin ardından gözaltına alınan Banu Parlak için “ilahi adalet, karmanın dönüş hızı, gülme komşuna gelir başına” şeklinde yorumlar yapıldı.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.