Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat’ı işaret etmişti! Banu Parlak’ın iş yeri kurşunlandı! Sebebi Dilan Polat ve Engin Polat!

İş insanı ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu geçtiğimiz günlerde bir videosunda kokain kullandığını açıkladığı için tutuklanmıştı. Sıla Doğu 24 saat geçmeden narkotik şube tarafından gözaltına alınarak Vatan Emniyete götürülmüştü. Burada alınan ifadesinin ardından savcılığa sevk edilen Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bu olaylar yaşanırken bir başka iş insanı ve fenomen Banu Parlak sosyal medya hesabı üzerinden Dilan Polat ve eşi Engin Polat tarafından tehdit edildiğini söylemişti. Parlak, “başıma bir şey gelirse sebebi Dilan Polat’tır” demişti. İşte korkulan oldu ve Banu Parlak ölümden döndü. İşte haberin detayları…

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2023 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Dilan Polat’ı işaret etmişti! Banu Parlak’ın iş yeri kurşunlandı! Sebebi Dilan Polat ve Engin Polat!

Son dönemlerde kara para aklama, uyuşturucu ticareti, vergi kaçırma ve sahte ürünleri piyasaya sürme gibi birçok farklı suç iddiasıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti zor günler geçirmeye devam ediyor. Son olarak Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu kokain kullandığını açıklaması üzerine gözaltına alınmıştı. Sıla Doğu’nun evinde yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucu madde türüne rastlanmıştı. Doğu, yapılan inceleme ve sorgulamanın ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

sıla doğu kokain

Bunun üzerine Dilan Polat sosyal medya hesabından “Allah’ın adaleti şaşmaz, günahımıza giren kim varsa Allah hesabını sorar” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Aynı saatlerde güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni olan Banu Parlak’ın iş yeri kurşunlandı. Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı’nda bulunan güzellik merkezine gece saatlerinde gelen motosikletli iki kişi, Banu Parlak’ın iş yerine silahla ateş açtı. Camına 5 kurşun isabet eden güzellik merkezinde hasar oluştu. Gece saatleri olması nedeniyle boş olan güzellik merkezinde can kaybı yaşanmadı.

banu parlak'a saldırı

Önceki günlerde Banu Parlak “başıma bir şey gelirse sebebi Dilan Polat’tır” şeklinde açıklama yapmıştı. Bunun üzerine yaşanan silahlı saldırı Dilan Polat’ı hedef haline getirdi.

Fenomen Banu Parlak, yaşanan saldırı sonrası Instagram hesabından yayınladığı videoda şunları söyledi:

“Olaydan önce Dilan Polat beni aradı, ‘Sıla’yı içeri aldılar, Engin’i ve beni de alacaklar bizim hakkımızda paylaşım yapma, çocuğun var yapma' diyerek beni tehdit etti. Bu olayın öncesi de var, Halil İbrahim K. isimli bir arkadaştan güzellik merkezi açmak için borç alıyorlar. Bu kişi parasını istediğinde de ‘Banu Parlak’ı vur paranı verelim’ diyorlar ama Halil İbrahim K. reddettiği için dizinden vuruyorlar. Önlem alınmadı ve son olarak dükkanım kurşunlandı. Sırada ne var? Ölmem mi gerekiyor? Tek başına çocuk bakan bir kadınım, korkuyorum. Bu insanların yakamdan düşmesini ve can güvenliğimin alınmasını istiyorum.”

dilan polat banu parlak kavga

Bu olayların başlangıcı ise aylar öncesine dayanıyor. Banu Parlak yaptığı bazı açıklamalarla adeta Dilan Polat’ın hedefi haline gelmişti ve ikili arasında bir savaş başlamıştı.

banu parlak güzelllik merkezi kurşunlandı

Silahlı saldırı öncesi Banu Parlak sosyal medya hesabından şu açıklamaları yapmıştı:

“Dilan Polat ile ilk düşmanlığımız ben güzellik merkezi açtığımda başlamıştı. ‘Benim güzellik merkezim varken sen nasıl güzellik merkezi açarsın’ diye… Sonrasında olaylar kapandı. Ben kapandı sanmışım bunlar oturdukları semtte bir gencin parasını alarak borç adı altında bu parayı geri vermek için de Banu Parlak’ı vurmayı şart koşmuş, çocuk da yapmamış.”

“Daha sonra çocuğu içeri aldırıyorlar çocuk çıkınca bacağından vuruluyor. Çocuk kendisi ‘Banu Parlak’ı vur dediler vurmadım bu sebepten dolayı paramı vermediler bir de üstüne beni çocuklarımın önünde Dilan Polat ve Engin Polat’ın selamı var diye vurdurdular’ diyor.”

“Ben tek başıma çocuk büyütüyor ayakta duruyorum. Bir anneye silah ile vurdurmak istemek ne demek. Benim artık can güvenliğim olmadığından dolayı başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat’tır. Kamu oyununa duyurulur. Adalet gerekeni yapacaktır. Yasal süreçten hepinizi haberdar edeceğim…”

engin polat silahlı saldırı

Bu iddialar ile ilgili henüz bir adım atılmazken Banu Parlak’ın iş yerine yapılan silahlı saldırı ile ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.