Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıla Doğu hapse girecek mi? Sıla Doğu ceza alır mı? Sıla Doğu ceza alacak mı?

Son günlerde sosyal medya fenomeni Dilan Polat lüks yaşamı ile gündemden düşmüyor. Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Polat, bir sosyal medya platformunda canlı yayın esnasında 'kokain içiyorum' sözlerinin ortaya çıkması sonucu gözaltına alındı. Peki, Sıla Doğu hapse girecek mi? Sıla Doğu tutuklanacak mı? Sıla Doğu kimdir, ne iş yapıyor? İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2023 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2023 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Sıla Doğu hapse girecek mi? Sıla Doğu ceza alır mı? Sıla Doğu ceza alacak mı?

Sıla Doğu hapse girecek mi günün en çok konuşulan konuları arasında yerini almaya başladı. Engin Polat'ın eşi Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu polis tarafından tutuklandı. Bir sosyal medya platformunda canlı yayın esnasında 'kokain kullanıyorum' ifadesini kullandığı ortaya çıkınca, bu video kısa süre de binlerce kişi tarafından paylaşılarak ülke gündemine oturdu. Peki, Sıla Doğu hapse girecek mi? Sıla Doğu tutuklanacak mı? Sıla Doğu ceza alacak mı? Sıla Doğu ceza alır mı? Sıla Doğu neden gözaltına alındı? İşte tüm detaylar...

sıla doğu hapse girecek mi

SILA DOĞU HAPSE GİRECEK Mİ?

Gündem olan video sonrasında Sıla Doğu hakkında soruşuturma başlatıldı ve güvenlik güçleri tarafından hızlı bir şekilde bulunduğu yerden alınarak emniyet birimleri tarafından götürüldü. Bunun yanı sıra beklentilerden daha fazlası oldu ve evinde yapılan araştırmalar sonrasında uyuşturucu maddesine rastlandı. Yapılan operasyonda, 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı xanax sentetik hap, 3 adet uyuşturucu ve uyarıcı extacy hap, 1 gram uyuşturucu ve uyarıcı kokain ele geçirildi. Yakalanan Sıla Doğu, yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Şuanda sorgusu devam eden sosyal medya fenomeni hakkında tutuklama, hapis kararı verelip verilmeyeceği bilinmiyor. Sıla Doğu hapse gerecek mi? Dilan Polat kardeşinin sorgudan çıktığı ve evine geldiğini paylaştı.

dilan polatın kardeşi sıla doğu evinde

Dilan Polat sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşında kardeşinin evinde olduğunu paylaştı.

sıla doğu tutuklandı mı

SILA DOĞU CEZA ALIR MI?

Türk Ceza Kanunu'na göre uyuşturucu madde bulundurma suçu, maddeye göre değişen cezalarla cezalandırılır. 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı Xanax sentetik hap, 3 adet uyuşturucu ve uyarıcı ecstasy hap ve 1 gram uyuşturucu ve uyarıcı kokain bulundurma suçu işlendiğinde, bu suçlar farklı maddelere ait oldukları için ayrı ayrı ele alınır ve cezaları hesaplanır.

Türk Ceza Kanunu'na göre uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurma suçları aşağıdaki cezalarla cezalandırılabilir:

Xanax Sentetik Hap: Xanax, Alprazolam adıyla da bilinir ve psikotropik bir ilaçtır. Bu tür bir maddeyi bulundurmanın cezası, ilgili maddenin TCK'nin hangi maddesine tabi olduğuna bağlı olarak değişebilir. Xanax, psikiyatr hastalarının kullandığı depresif hastalıkları tedavide kullanılan bir anti-depresan türü ilaçtır.

Ecstasy Hap (MDMA): Ecstasy, MDMA (3,4-metilendiyoksimetamfetamin) adıyla da bilinir ve uyarıcı bir madde olarak kabul edilir. Ecstasy haplarının bulundurulması da uyuşturucu madde bulundurma suçuna girer ve cezası uyuşturucunun türüne bağlı olarak değişir. Ceza 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası olabilir.

Kokain: Kokain de ağır uyarıcı bir madde olarak kabul edilir. 1 gram kokain bulundurmanın cezası da uyuşturucunun türüne bağlı olarak değişir. Ceza 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası olabilir.

Ancak bu cezaların kesinleşmesi ve uygulanması mahkeme kararı ile belirlenir. Uyuşturucu madde bulundurma suçuyla ilgili cezalar zaman içinde değişebilir veya mahkeme tarafından özel koşullar göz önüne alınarak belirlenebilir. Bu nedenle, somut bir durumda uygulanacak ceza, olayın ayrıntılarına ve yargı kararına bağlı olarak değişebilir. Bu tür durumlarda bir avukattan hukuki danışmanlık almanız önemlidir.

SILA DOĞU KİMDİR?

Sıla Doğu, 6 Mayıs 1996 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Adana kökenli olan Doğu, 1.75 metre boyunda ve 53 kilogram ağırlığındadır. Kendisi boğa burcu olarak bilinmektedir.

sıla doğu ne iş yapıyor

SILA DOĞU NE İŞ YAPIYOR?

Dilan Polat'ın kız kardeşi olarak tanınan Sıla Doğu, Instagram platformunda 2 milyondan fazla takipçiye sahiptir. Sıla Doğu, güzellik alanında uzmanlaşmış ve dijital medya içerik üreticisi olarak başarılı bir kariyere sahiptir.

sıla doğu tutuklandı mı

SILA DOĞU TUTUKLANDI

Canlı yayın sırasında uyuşturucu madde kullanımını kabul eden Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu, güvenlik güçleri tarafından evinde yapılan arama sonucunda birçok yasaklı madde bulundu. Polis tarafından tutuklanan sosyal medya fenomeni olan Dilan Polat'ın kardeşi olan Sıla Doğu 'kokain kullanıyorum' açıklamasında bulunmuştu, canlı yayın yaparken uyuşturucu madde kullanımını itiraf etti. Bu şok edici anlar hızla sosyal medyada yayıldı ve yetkililer olayı araştırmak üzere soruşturma başlattı.

İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.