Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İdris Durmuş, “Önemli yatırımlara ve hizmetlere imza attık”

Yalova İl Genel Meclisi Başkan Vekili İdris Durmuş, 2019/2024 dönemi İl Genel Meclisi’nin son toplantısını yaparak görevini tamamlandığını ifade etti. Durmuş, İl Özel İdaresi’nin de bu süreçte çok önemli yatırım ve hizmetlere imza attığını dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 07:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
İdris Durmuş, “Önemli yatırımlara ve hizmetlere imza attık”

2019 yılında gerçekleşen yerel seçimde oluşan Yalova İl Genel Meclisi, 5 yıllık görev süresini yapılan son oturumla tamamladı. Meclisin görevini tamamlaması nedeni ile bir açıklama yapan Yalova İl Genel Meclisi Başkan Vekili İdris Durmuş meclisin bu süreçte uyum içerisinde bir çalışma ortaya koyduğunu dile getirdi.

Durmuş, açıklamasında şu sözlere yer verdi; “5 yıllık görev süremizin son meclis oturumunu gerçekleştirdik. Yeni yaklaşımlarla pek çok hizmet ve yatırıma İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızla özenle çalışarak imza attık. Her bir köyümüz bizim için ayrı değere sahip. Her bir köyümüzü severek cennet Yalova'mıza hizmet yolunda her zaman bu sorumluluk bilinci içerisinde olacağız. Sayın valimize, kaymakamlarımıza, KHGB’lerine, köy muhtarlarımıza, Genel Sekreterimiz Ümit Yılmaz ve genel sekreter yardımcılarımıza, İl Özel idaremizin tüm birim müdürleri ve her kademede mesai arkadaşlarımıza yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Yalova ilimizin önceliklerini ve her alanda durumunu biliyoruz. Bu bilgi birikimi ve tecrübemiz ile yeni dönemde de Çiftlikköy ilçemizden İl Genel Meclis Üyesi adayı olarak seçmenimizin destek ve oylarına talipliyim. Referansımız 5 yıllık çalışmalarımız olan bu yaklaşımla her alanda Türkiye Yüzyılı yaklaşım ve vizyonuyla hedefimiz ilçemizin her yönüyle daha fazla gelişim ve kalkınmasını sağlamak. Ayrıca görev süreci içinde yaptığımız çalışmaların kamuoyuna sunulmasına her zaman yanımda olan değerli basınımızın güzide temsilcilerine, basın emekçisi arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum. AK Partimizin tüm kademelerinden bu çalışmalarda her zaman desteğini yanımda göstermiş olan il ve ilçe başkanlarımıza, Yalova milletvekillerimize, kadın ve gençlik kollarımızın her bireyine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesile ile Yalovalı tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunar, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.