Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da öğretmenler okuma grubunda bir araya geldi

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından oluşturulan okuma grubu, Tarık Tufan’ın ‘Şanzelize Düğün Salonu’ adlı eserinin tahlili için toplandı

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 06:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 06:04
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da öğretmenler okuma grubunda bir araya geldi

Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, bir araya gelerek oluşturdukları okuma grubu Tarık Tufan'ın ‘Şanzelize Düğün Salonu’ adlı eserinin tahlil etmek üzere toplandı.

Eserin derinlemesine incelenmesi ve üzerinde tartışılması amacıyla bir araya gelen öğretmenler, eserin farklı yönlerini analiz ederek fikir paylaşımında bulundu. Programın moderatörlüğünü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tülay Gökhan gerçekleştirdi.

Okuma grubu kurulmasına öncülük eden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emel Zehra Tunçinan, “TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından düzenlenen okuma grubu etkinliği, öğretmenlerin profesyonel gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra öğrencilere daha nitelikli bir eğitim sunma hedefini de destekliyor. Bu tür etkinlikler, okul ortamında iş birliğini artırarak öğrencilerin akademik başarısını olumlu yönde etkiler” ifadeleriyle okuma grubunun kurulma amacını açıkladı.

Programa Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) ev sahipliği yaptı. Kitabın değerlendirilmesinin ardından öğretmenler Balkan Evindeki Göç Müzesini ziyaret ederek programı sonlandırdı. Katılımcılar ev sahipliği için Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’ne teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.