Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Yaşar Boz, projelerini sıraladı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı olarak belirledi geçmiş dönem MHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Yaşar Boz, seçim vaatlerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 04:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 04:32
Kaynak: Serap Polat
MHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Yaşar Boz, projelerini sıraladı

“Çiftlikköy’ümüze ayırmadan, ayrıştırmadan hizmet edeceğiz” sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Yaşar Boz, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini dinledi. İlçedeki eksiklikleri yerinde tespit eden vatandaşların taleplerini dinleyen Yaşar Boz, “İşe alımı değil işe yarayacak projeleri sunuyoruz” diyerek Çiftlikköy için hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.

Yeni belediye binası

Fonksiyonel, modern ve çağdaş bir belediye binası inşa edeceklerini kaydeden MHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Yaşar Boz, “Belediyemizi daha modern, daha fonksiyonel ve sürdürülebilir bir hale getirmek için yeni bir belediye binası inşa etmeye kararlıyım.

Yıllardır birikmiş sorunları çözmek, şehir içerisindeki trafik sorununa da bu sayede çözüm getirerek ilçemizi daha yaşanabilir kılmak adına çağdaş bir altyapıya sahip, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına uygun bir belediye binası hedefimiz var.” dedi.

Sanat, sağlık ve spor projeleri

Sanat etkinliklerinin, eğitimin, konserlerin merkezi olan bir Çiftlikköy için de projeleri olduğunu aktaran Başkan Adayı Yaşar Boz, “İlçemizin kültür zenginliğini ön plana çıkarmak, sanatı ve eğitimi desteklemek adına yeni bir kültür merkezi inşa etme sözü veriyorum.

İlçemizin sağlık ihtiyaçlarını güçlendirmek, sosyal bağlarımızı kuvvetlendirmek adına yeni bir Sağlık Ocağı Ve Sosyal İletişim Alanı inşa etmeyi taahhüt ediyorum.

Kent kütüphanesi, yüzme havuzu ve spor tesisleri projemiz var. Projemiz mevcut itfaiye binasının alanına yapılacak. İlçemizde başka bir konumda daha modern bir itfaiye inşa edeceğiz.” şeklinde bilgi verdi.

Yeni pazarlar ve çocuk parkları

İlçedeki tüm mahallelere yeni pazar yeri yapacaklarını dile getiren Yaşar Boz, “Semtin dokusunu güçlendirmek ve yerel esnafa destek olmak için yeni semt pazarı inşa etmeye kararlıyım.

Çocukların sağlıklı bir şekilde büyümesini, gelişmesini desteklemek adına ilçeye modern ve güvenli çocuk parkları kazandırmaya söz veriyorum.

İlçemizin doğal güzelliklerini koruyarak dere ıslah alanlarını modernize edip, yeşil alanlarla birleştirmeye söz veriyorum.” diyerek hobi bahçeleriyle ilçe sakinlerine daha yeşil bir Çiftlikköy sunmaya söz verdiğini belirtti.

Balıkçı barınağı ve kadın kooperatifleri

Çiftlikköy’e balıkçı barınağı kazandıracaklarını ifade eden Başkan Adayı Yaşar Boz, “Sürdürülebilir balıkçılığı destekleyerek ekonomik ve çevresel açıdan ilçemize değer katacağız. Ayrıca sahilimizde herkesin bildiği bir problem olan koku sorununa kesin çözüm getirmek için gerekli çalışmaları yapacağız.

Vatandaşlarımıza daha keyifli yaşam alanı sunmak amacıyla sahil yolunu inşa etmeye söz veriyorum.

Kadın istihdamını artırmak ve ekonomilerine katkıda bulunmak amacıyla kadın üretici kooperatifleri yaparak kadınların üretmiş olduğu ürünlerin pazarlanmasına yardımcı olacağız.” dedi.

Eski belediye binası derneklere ve Cemevine tahsis edilecek

Depreme dayanıksız binaları tespit ederek belediye bünyesinde kentsel dönüşme sokacaklarını aktaran Yaşar Boz, “Çiftlikköy Meslek Yüksek Okulu, Çiftlikköy Devlet Hastanesi ve Çiftlikköy Teknik Meslek Lisesini inşa edeceğiz.

23 Nisan Parkını revize ederek parkın altına asansörlü kapalı otopark yapacağız. Parkın üst tarafını da kent meydanı haline getireceğiz. Ayrıca ilçedeki 6 mahalleye çocuk kreşi yapacağız.

Belediye hizmetlerinin ücretsiz olmasını sağlayacağız. Belediye otobüs ücretleri öğrencilere ücretsiz olacak. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne belirli saatlerde otobüs kaldıracağız.

Her sene en az 3 adet çocuk parkı yapacağız. İlçedeki ana caddelerde bulunan elektrik direklerini yeraltına alacağız. İmara açılan cadde ve sokakların altyapı çalışmalarını ve yol yapım çalışmalarını ivedilikle tamamlayacağız.  Çiftlikköy Aşevini kuracağız. Yeni belediye binası hizmete girdikten sonra eski binayı derneklere ve Cemevine tahsis edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.