Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD Yalova eğitimlere devam ediyor

AFAD Yalova eğitimlerine Altınova’da devam etti. Kaymakamlık ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeline yönelik afet farkındalık eğitimi gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 03:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 03:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
AFAD Yalova eğitimlere devam ediyor

Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Yalova genelinde gerçekleştirdiği eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlde bulunan çeşitli kurum ve kuruluşlara, okullara ve iş yerlerine verdiği eğitimler ile çok sayıda vatandaşa afet farkındalığı kazandıran AFAD Yalova, verdiği eğitimler kapsamında son olarak Yalova Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı Personeline, Yalova Altınova Kaymakamlığı Personeline yönelik afet farkındalık eğitimi vermiştir.

AFAD Yalova daha sonrasında ise Yalova Merkez’de bulunan, Bahçelievler İlkokuluna giderek öğrenciler ile bir araya geldi. Burada miniklere olası bir afet durumunda neler yapılması ile ilgili bilgi vererek afet farkındalığı yarattı, devamında ise Deprem Anı Uygulaması ve Tahliye Tatbikatı hakkında eğitim gerçekleştirdi. Minikler hem eğlendi hem de hayati öneme sahip olan deprem konusunda bilgi sahibi olarak farkındalık kazandı.

Geçekleştirdiği eğitimler sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak bilgilendirme açıklamasında bulunan Yalova AFAD, Yalova Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı Personeline, Yalova Altınova Kaymakamlığı Personeline ve Yalova Bahçelievler İlkokulu öğrencilerine katılımlarından dolayı teşekkür eder, afetsiz günler dileriz.  

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.