Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Termal Fen Lisesi'nde öğrencilerle iftar açtı

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, ramazan ayının birliğe ve beraberliğe vesile olması temennisiyle Termal Fen Lisesi'nde öğrencilerle birlikte iftar açtı

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 02:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 02:43
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Termal Fen Lisesi'nde öğrencilerle iftar açtı

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe iftarda Termal Fen Lisesi’ne konuk oldu. İftar öncesinde öğrencilerle birlikte yemek sırasına giren Akmeşe, onlarla sohbet ederek sorunlarını, taleplerini ve hedeflerini dinledi. Sorunların çözümü ve taleplerin karşılanması için gerekenin yapılacağını ifade etti. Ezanın okunmasıyla birlikte oruç açan Akmeşe, iftarın ardından çay eşliğinde sohbeti sürdürdü.

Ramazan ayının birlik ve beraberliğe vesile olması dileklerinde bulunan Akmeşe, “Ramazan ayı, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı bir aydır. Bu mübarek ayda sizlerle birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Eğitiminize önem vermeniz, kendinizi geliştirmeniz ve ülkemize faydalı birer birey olmanız en büyük dileğimdir. Her zaman yanınızdayım ve size her konuda destek olmaya hazırım” dedi.


Öğrenciler de Milli Eğitim Müdürü Akmeşe'nin ziyaretinden ve sohbetinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Akmeşe ayrıca okuldaki çalışmalar hakkında da Termal Fen Lisesi Müdürü Zeynep Hacıbektaşoğlu'ndan da bilgiler aldı.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.