Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele, ‘’Sultaniye’ye hak ettiği değeri göstereceğiz’’

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, Sultaniye Mahallesi’ne ziyarette bulunarak vatandaşlar ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 04:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 04:56
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele, ‘’Sultaniye’ye hak ettiği değeri göstereceğiz’’

Her gün farklı bir konumda vatandaş ve esnaf buluşmalarını sürdüren Yele, mübarek Ramazan Ayı’nda da mola vermeden çalışmalarına devam etti. İftar vakti sonrasında ilçedeki kahvehanelerde vatandaş ile buluşan Adil Yele’nin sıradaki durağı Sultaniye oldu. Burada Sultaniye Halkı ile buluşan Yele, ilk olarak ‘’Allah tutulan oruçları kabul etsin inşallah’’ dedi ve devamında ise sıcak çay eşliğinde vatandaşla sohbet etti.

Sultaniyelilerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Yele, bu sıkıntılara çözüm üretme konusunda her zaman vatandaşla elele olacağını ve problemleri çözmek adına 1 Nisan tarihinden itibaren vakit kaybetmeden çalışmaya başlayacağını belirtti. Sohbetin devamında Sultaniye Mahallesi için düşündüğü çalışmalardan bahseden Yele, vatandaş ile karşılıklı fikir alışverişleri gerçekleştirerek Çiftlikköy’ün her noktasına hizmet götüreceğini belirtti.

 

‘’Sultaniye’de tepki var’’

Gerçekleştirdiği Sultaniye ziyaretinde vatandaşın talep ve önerilerini dinleyerek not almayı da ihmal etmeyen Yele, ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’Uzun Ramazan gecelerinde vatandaşlarımızlayız. Sultaniye Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Her dönem “Nasılsa Sultaniye bize oy veriyor. Hizmet götürmeye gerek yok” diyen anlayışa Sultaniye’de tepki var.Yönetim kademesinde temsil şansı vermeyen anlayışa Sultaniye’de tepki var. Biz bu anlayışı Sultaniye’de değiştireceğiz. Sultaniye halkı bize oy versin vermesin onları çaresizliğe mahkum etmeyeceğiz. Düğün alanı düzenlemesi, sağlık ocağı gibi hizmetlerle Sultaniye’ye hak ettiği değeri göstereceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.