Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’nin Esenköy adayı Mehmet Temel minik öğrencilere söz verdi

Esenköy Adnan Kaptan İlkokulu anasınıfı öğrencileri, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 07:16
Kaynak: Serap Polat
MHP’nin Esenköy adayı Mehmet Temel minik öğrencilere söz verdi

MHP’nin Esenköy’de yeniden başkan adaylığına layık gördüğü mevcut Belediye Başkanı Mehmet Temel seçim çalışmalarını sürdürmenin yansıra başkanlık görevlerini de ihmal etmiyor.

Sokakta vatandaş ve esnafla sık sık bir araya gelen Başkan Temel, makamında misafirlerini ağırlayarak belde halkının taleplerini dinliyor. Başkan Mehmet Temel son olarak Esenköy Adnan Kaptan İlkokulu anasınıfı öğrencilerini ve öğretmenleri: Fatma Karaman, Fulya Buğdaycı, Sibel Turan’ı makamında ağırladı. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başında başlattıkları "Harezmi Projesi" kapsamında yaşadıkları bölgenin çevre kirliliği üzerine çalışmalar yapan Esenköy Adnan Kaptan İlkokulu öğrencileri,  bu çalışma kapsamında Başkan Temel’e bilgi verdi.

Esenköy Belediyesi’nin "Harezmi Projesi" çerçevesinde yaptığı çalışmaların içeriğini Belediye Başkanı Mehmet Temel’den dinleyen minik öğrenciler, taleplerini iletmeyi de ihmal etmedi. Öğrencilerin taleplerine olumlu karşılık veren Başkan Temel, Esenköy Adnan Kaptan İlkokulu bahçesinin bir bölümünü tamamen anasınıfı oyun alanı haline getireceğinin sözün verdi. Mehmet Temel ayrıca anasınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler vererek minikleri okullarına mutlu bir şekilde uğurladı.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.