Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele Erdeğer'i ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, kentin otomotiv sektöründeki öncü kuruluşlarından olan Erdeğer’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 06:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 16:35
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele Erdeğer'i ziyaret etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi yaklaşıyor, Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her gün aralıksız olarak Çiftlikköy’ün başka bir noktasında seçim çalışmalarını sürdüren Yele bu kapsamda, kentin otomotiv sektöründeki öncü kuruluşlarından olan Erdeğer’i ziyaret etti. Burada yönetim kademesi ve çalışanlar ile bir araya gelen Yele, yerel seçimler sonrasında göreve geldiği taktirde hayata geçirmek istediği projelerinden bahsetti ve talep ve önerileri dinleyerek karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu.

Gerçekleştirdiği saha çalışmalarında sık sık sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde bir yönetim sağlayacağını belirten Yele, ‘’Seçim önünde olduğu gibi seçim sonrasında da vatandaşlarımız ile istişareler içerisinde olarak ilçemizi daha iyi bir noktaya getirmek için yorulmak nedir bilmeden çalışacağız’’ dedi.

 

‘’Yatırımlarını arttırması ve daha çok kişiye istihdam sağlaması için ön açacağız’’

Kentin otomotiv sektöründeki öncü kuruluşlarından olan Erdeğer’i ziyaret eden, Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, ziyaret sonrası yapmış olduğu paylaşımda, ‘’Kentimizin otomotiv sektöründeki öncü kuruluşlarından Erdeğer’i ziyaret ettik. Yönetim kademesi ve çalışanlarımızla bir araya geldik. İş insanlarımızla 31 Mart’tan sonra yoğun bir iletişim halinde olacağız. Biz onların yatırımlarını arttırması ve daha çok kişiye istihdam sağlaması için ön açacağız; onlardan da kentimize ve insanımıza sosyal katkılar bekleyeceğiz. İş insanlarımızın ensesinde bir yönetim modeli değil, onların yanı başında destekleyen bir anlayış içinde olacağız’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.