Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket’in adayı Fatih Elönü’den esnafa söz

Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, Yalova Kirazlı Sanayi Sitesini ziyaret ederek, esnafa söz verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 06:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 06:50
Kaynak: Serap Polat
Memleket’in adayı Fatih Elönü’den esnafa söz

31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi arenada rekabet doruğa ulaştı. Belediye başkan adayları 1 Nisan sabahına zaferle uyanmak için il, ilçe, belde ve köy ayırt etmeden kapı kapı dolaşarak vaatlerini sıralıyor.

Yalova’da kendi adayını çıkaran siyasi partiler, Yalova Belediyesi için çalmadık kapı bırakmayarak adaylarını tanıtıyor. Ne Cumhur İttifakı ne de Millet İttifakı diyerek 2023 Genel Seçimlerinde 3’üncü bir yol açan Muharrem İnce’nin partisi Memleket Partisi’nde de seçim mesaisi her gün yapılan ziyaretlerde devam ediyor.

Muharrem İnce’nin çoban ateşini Yalova’da yakmak için her gün seçim mesaisini yoğun bir şekilde devam ettiren Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, esnaf ziyaretlerine ağırlık verdi. Geçtiğimiz hafta Kirazlı Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Fatih Elönü zamanı yetmediği için uğrayamadığı esnafların kapısını çaldı. Meclis üyesi adayları ve parti teşkilatıyla beraber sanayi esnafını ziyaret eden Elönü, hem vaatlerini anlattı hem de esnaftan destek istedi.

“Dinliyoruz” diyerek yola çıkan Fatih Elönü, Kenan Engin Sitesi sakinlerini de ziyaret ederek tüm esnafa, 1 Nisan sabahı itibariyle sitelerin önce alt yapısını sonra da tüm yollarını birlikte yenileyeceklerine dair söz verdi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.