Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ozan Ertürk’e Altın İnci Ödülü

Yakın Savunma sanatları alanında Başarılı Yakın Savunma Sanatları Eğitmeni ödülünün sahibi Altınovalı Ozan Ertürk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 00:01
Kaynak: Yalova Hayat
Ozan Ertürk’e Altın İnci Ödülü

Ulusal ve Uluslararası gerçekleşen Türkiye ve farklı birçok ülkeden iş adamlarının bir araya geldiği sanat ve iş dünyasının ödüllendirildiği 7. Altın İnci Ödül Törenleri gerçekleştirildi.

Üst üste 2 yıl

7. Altın İnci Ödül Törenleri gerçekleştirildi. Bu özel gecede, Yalova Altınovalı savunma sanatları uzmanı Ozan Ertürk, Yılın Başarılı Türk Yakın Savunma Sanatları Eğitmeni ödülüne layık görüldü. Aynı ödülü geçen yıl da kazanan Ertürk, iki yıl üst üste ödül alma başarısına ulaştı.

OZAN ERTÜRK
Çalışmalarını Uluslararası Yakın Koruma Savunma Eğitim Federasyonu’na bağlı olarak yürüten Ozan Ertürk; özel ve tüzel kişiler savunma eğitimi, koruma eğitimi meskûn mahal, motorize, taktikal atış savunma ve saldırı, kesici, ateşleyici, darp aletlerine karşı savunma ve saldırı eğitimi, vip koruma, çıplak el savunma saldırı eğitimleri, güç getirmeden teknik kullanma, gasp, taciz, tehdit durumunda yapılması gerekenler, kamu ve kurumlar STK’ların destekleri ile kadına yapılan şiddet ve eylemi isteyen her kişiye eğitimleri vererek kendini savunma ve öz güvenin gelişim eğitimleri veriyor.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.