Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Adayı Yele; “Mokamp’ta çok güzel bir cazibe merkezi sözümüz olsun”

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, göreve geldiği taktirde hayata geçirmek istediği projelerinden biri olan “Mokamp Alanı” projesi hakkında bilgilendirmede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 02:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 02:12
Kaynak: Hilal Baldemir
CHP Çiftlikköy Adayı Yele; “Mokamp’ta çok güzel bir cazibe merkezi sözümüz olsun”

31 Mart Pazar günü Türkiye yeni dönem yerel yöneticilerini seçmek için sandığa gidiyor. Tüm ülkede olduğu gibi seçim heyecanı Yalova’yı da sarmış bulunmakta. Başkan adayları saha çalışmalarını gerçekleştirirken aynı zamanda da göreve geldiği taktirde gerçekleştirilmesi planlanan projelerini vatandaşlar ile paylaşıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele de bu kapsamda hayata geçirmeyi planladığı projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunmaya devam eden isimler arasında yer aldı. Yele son olarak “Mokamp Alanı” projesini, Çiftlikköy halkıyla paylaştı.

Yele, Çiftlikköy halkına yıllardır hizmet eden Mokamp Alanına bir tesis kazandırarak, cazibe merkezi haline getirileceğinin sözünü Çiftlikköylü vatandaşlara verdi ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Burası yıllardır Çiftlikköy halkına hizmet etti. Önümüzdeki projelerimizden bir tanesi de Mokamp’a çok güzel bir tesis kazandırmak, bir cazibe merkezi haline getirmek. Burada bir belediye sosyal tesisi planladık. Hem denize nazır bir sosyal tesisimiz olacak hem de bölgemize hizmet edecek. Lunapark olarak gördüğümüz arazide de kafeler sokağı ortamını yaratacağız. Hem Çiftlikköylü vatandaşlarımızın hem de Yalova’dan gelecek misafirlerimizin hizmet alacağı Mokamp’ta çok güzel bir cazibe merkezi sözümüz olsun” açıklamasında bulundu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.