Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da Memleket Partisi'nin adayı Fatih Elönü’den kahvehane çıkarması

Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, iftar sonrası kahvehanede dinlenen vatandaşlara eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 01:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 01:12
Kaynak: Serap Polat
Yalova'da Memleket Partisi'nin adayı Fatih Elönü’den kahvehane çıkarması

31 Mart Yerel Seçimler için gün sayan belediye başkan adayları, daha fazla vatandaşa ulaşmak için adeta yarışıyor. Pazar, market, fırın, manav, okul, hastane, dernek, kahvehane fark etmeksizin çalmadık kapı bırakmayan adaylar, kendilerini ifade etmek için gece gündüz demeden çalışıyor. İftar ve sahur davetlerine katılarak özel günlerde de vatandaşların yanında olmaya özen gösteren belediye başkan adayları her fırsatta vatandaşlara projelerini anlatıyor. Hemen hemen her partinin kendi belediye başkan adayını çıkardığı Yalova’da da rekabet zirvede yaşanıyor.

“Yağmur, çamur demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Yalovalı Muharrem İnce’nin Memleket Partisi tarafından belediye başkan adaylığına layık görülen Fatih Elönü de kendisine verilen sorumluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çaba sarf ediyor.

Her gün vatandaşlara hem sosyal medya hesapları üzerinden hem de sokakta yüz yüze projelerini anlatan Fatih Elönü, hemşerilerinden destek istiyor. Günün erken saatlerinde olduğu gibi iftar sonrası da ziyaretlerini sürdüren Elönü, kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. İftardan sonra kahvehanede dinlenen vatandaşlarla sohbet eden Fatih Elönü, “Yağmur demeden, çamur demeden arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek başkanlık yarışındaki kararlılığını vurguladı.

“Anlayışımız akıl, adalet ve ahlak temellerine dayanıyor”

Kendisini ilgiyle karşılayan vatandaşlara hayalindeki Yalova’yı anlatan Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, Yalova’yı 3A Belediyeciliği ile yöneteceğini ifade etti.

3A anlayışının akıl, adalet ve ahlak temellerine dayandığını ve Yalova'yı daha iyi bir şehir yapmak için tasarlanmış bir yönetim anlayışını temsil ettiğini dile getiren Elönü, “3A Belediyeciliği ile akılcı ve bilimsel çözümler üreterek şehrimizin sorunlarına kalıcı çözümler getireceğiz. Kayıtsız şartsız adil bir şekilde hizmet sunarak her vatandaşımıza eşit davranacağız. Ahlaklı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanacağız. Sırf kazançlı olduğu için, doğaya ve topluma zarar veren yatırımlara hayır diyeceğiz. Şehir ekonomisinin gelişiminde ki hızı eksiltmeden israfın önüne geçeceğiz. Hep birlikte Yalova'nın daha akıllı, adil ve ahlaklı bir şehir olmasına katkıda bulunabilirsiniz. Yalova'yı hak ettiği geleceğe taşımak için bu yola birlikte çıkalım.” şeklinde konuştu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.