Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adil Yele saha çalışmalarına devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, Çiftlikköy’ün önemli sanayi kuruluşlarından olan Avrasya OSB’yi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 16:04
Kaynak: Murat Can Aytemur
Adil Yele saha çalışmalarına devam ediyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde saha çalışmalarına son sürat hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Yalova belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, Mübarek Ramazan Ayında da yorulmak nedir bilmeden her gün Çiftlikköy’ün farklı bir konumunda vatandaşla bir araya geliyor, kurum ve kuruluşları ziyaret ediyor. Yerel seçimlere 2 haftadan daha kısa bir süre kalmışken saha çalışmalarında vites yükselten Yele, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Çiftlikköy’ün önemli sanayi kuruluşlarından olan Avrasya OSB’yi ziyaret etti. Burada, Bölge Müdürü Utku Delikanlı’dan yapılan yatırımlar hakkında bilgi alan Yele, aynı zamanda da seçimlerin kazananı olup göreve geldiği taktirde hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi aktardı, Çiftlikköy’e dair güncel konular hakkında karşılıklı istişarelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele gerçekleştirdiği Avrasya OSB ziyaretinin ardından yapmış olduğu paylaşımda, “İlçemizin önemli sanayi kuruluşlarından olan Avrasya OSB’yi Yalova Milletvekilimiz Tahsin Becan ve belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte ziyaret ettik. Bölge Müdürü Utku Delikanlı’dan yatırımlar hakkında bilgi aldık ve bizim yapacağımız projeler hakkında kendisine bilgi aktardık” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.