Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasemin Fazlaca hemşehrileriyle iftarda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, Altınova Kapalı Pazar Yerinde düzenlediği İftarda hemşehrileri ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 15:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yasemin Fazlaca hemşehrileriyle iftarda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkan adayı olan, Altınova’nın Topuklu Efe’si Yasemin Fazlaca, Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde çok sayıda vatandaş ile bir araya geldi. İftar sofrasında hemşehrileri ile bir araya gelen Fazlaca, birlik ve beraberlik içerisinde, daha nice nice iftar sofralarında buluşmanın inancını taşıdığını ifade etti ve tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olmasını diledi. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erdem Doğancı, Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç ve İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi üyesi adayları da düzenlenen iftar organizasyonunda hazır bulunan isimler arasında yer aldı.

"Değerli hemşehrilerimle iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum’’

İftar sonrası masaları teker teker dolaşarak hayırlı iftarlar dileyen Fazlaca, Ramazan Ayı’nda hemşehrileri ile bir araya gelmenin kendisi için çok özel ve çok anlamlı olduğunu söyledi ve sözlerinin devamında ise, ‘’Soğuk havaya rağmen yanımda oldunuz, birlikte orucumuzu açtık gönül soframızda, Allah’ım çok şükürler olsun.

Ramazan ayının bereketi ve paylaşımıyla dolu bu özel zamanında bir araya gelmek, benim için ayrı bir anlam taşıyor. Birlikte geçirdiğimiz bu güzel akşamda, kardeşlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha hissediyoruz. Sizlerle birlikte olmak, görevimin en güzel yanlarından biri. Benim kalabalık güzel ailem çok teşekkür ediyorum. Birlikte daha nice güzel sofralarda buluşmak dileğiyle. Bu arada gizli takipçilerimize selam olsun, soframızda herkese yer var. Sen ben yok biz varız’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.