Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Büyükgümüş ve Erkan Baş’tan Koru çıkarması: “31 Mart'ta büyük zafere ulaşacağız”

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Koru Beldesinde seçim çalışımlarına katılarak, AK Parti Koru Belediye Başkan Adayı Erkan Baş’a destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 01:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 01:43
Kaynak: Serap Polat
Ahmet Büyükgümüş ve Erkan Baş’tan Koru çıkarması: “31 Mart'ta büyük zafere ulaşacağız”

Yerel Seçimler için geri sayım sürüyor. Belediye başkan adayları, il genel meclisi üyesi ve belediye meclisi üyesi adaylarıyla muhtar adayları parti teşkilatlarıyla birlikte saha ziyaretlerini sürdürüyor. Her partinin kendi adayını çıkarmasıyla rekabetin zirveye çıktığı 31 Mart Yerel Seçimlerinde sandıktan zaferle çıkmak isteyen adaylar tüm enerjilerini tanıtım çalışmalarına harcıyor. Daha fazla vatandaşa ulaşmak için adeta yarışan belediye başkan adayları, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra iftar ve sahur sofralarında da vatandaşlara kendilerini ifade etmeye çalışıyor. Rekabetin en üst seviyede yaşandığı Yalova’da milletvekilleri ve il başkanları başta olmak üzere parti üyeleri, adaylarının seçimden zaferle çıkması için her gün ayrı bir noktada vatandaşlara projelerini anlatıyor. 

Büyükgümüş’ten Erkan Baş’a tam destek 

Tanıtım çalışmalarına seçim sürecinden önce başlayarak, birlik ve beraberlik vurgusu yapan AK Parti Teşkilatı, tüm ilçe, belde ve köylerde vatandaşlarla buluşmaya özen gösteriyor. Parti teşkilatı, CHP’li Belediye Başkanı Kamil Yaman’ın yeniden aday olduğu Koru Beldesinde Erkan Başkan’ı yalnız bırakmıyor. Kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, gezmedik mahalle bırakmayarak Koru Beldesinde zafere ulaşmak hedefiyle proje tanıtımları gerçekleştiriyor. AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş de Koru Beldesinin partisi için önemli olduğunu göstermek adına AK Parti Koru Belediye Başkan Adayı Erkan Baş’ı ziyaret etti. 

“31 Mart'ta büyük zafere ulaşacağız”

İftar ve sahur programlarında vatandaşlarla buluşmaya özen gösteren Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, parti teşkilatıyla iftar yaptıktan sonra saha çalışmalarına katıldı.
Koru ve Çalıca’da Erkan Baş ile birlikte kahvehaneleri ziyaret eden Büyükgümüş, vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti.  
1 Nisan’da Erkan Baş’ı Koru Belediye Başkanı olarak görmek hedefiyle vatandaşlara AK Parti belediyeciliği ile Koru'da yaşanacak değişimi aktaran Ahmet Büyükgümüş, vatandaşlardan destek istedi. Seçim sürecini yakından takip ettiğini belirten Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Ramazan’ın bereketiyle, birlik ve beraberlik ruhuyla Yalova’mız için çalışmaya devam ediyoruz. 31 Mart'ta büyük zafere ulaşacağız. Halkımızın hiç şüphesi olmasın. Bizleri samimiyetle kucaklayan hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.