Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Altınova Başkan Adayı Fazlaca, “Altınovamızı sevgi yönetecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, ilçede yer alan veterinerleri dolaşarak, sokak hayvanlarının daha iyi bir yaşam sürmesi adına istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 02:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 02:48
Kaynak: Yalova Hayat
CHP Altınova Başkan Adayı Fazlaca, “Altınovamızı sevgi yönetecek”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala, saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden, CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, anlamlı bir harekette bulunarak Altınova İlçesinde bulunan veteriner kliniklerini ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde sokakta yaşayan patilerin daha kaliteli ve daha sağlıklı bir yaşam sürebilmesi adına veteriner hekimlerle karşılıklı istişarelerde bulunan Fazlaca, aynı zamanda da göreve geldiği taktirde belediye olarak yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişleri gerçekleştirdi.

Hayvanseverlere müjdeli haberi Fazlaca verdi

Altınova’da bulunan veteriner klinikleri ziyaret etmesi ardından kısa bir açıklamada bulunan Fazlaca sözlerinde, “Hayvan sever dostlarıma güzel haberlerim var. Bugün ilçemizdeki veterinerlerimizi dolaştık. Sokakta yaşayan patilerimize neler yaparız planladık. Belediyemiz olarak beslenme noktalarından tutunda,kısırlaştırma ve yuvalarına kadar önemli  kararlar aldık. Dünyamızı , Altınova’mızı sevgi yönetecek” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.