Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Memleket Partisi köy halkını dinlemeye devam ediyor

Memleket Partisi il genel meclis üyesi adayları, Sugören Spor ve Sugören köyünü ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 00:19
Kaynak: Serap Polat
Yalova Memleket Partisi köy halkını dinlemeye devam ediyor

Yerel seçim çalışmalarına son sürat devam eden Yalovalı Muharrem İnce’nin Memleket Partisi, il, ilçe, belde ve köylerde adaylarını tanıtmaya devam ediyor. Fatih Elönü’yü Yalova Belediye Başkan Adayı olarak seçen Memleket Partisi köylerde de seçim çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. İl genel meclis üyesi ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte köy ziyaretlerine ağırlık veren Memleket Partisi Yöneticileri, köylerdeki vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz haftalarda Yalova Merkeze bağlı Elmalık, Kazımiye ve Kirazlı köylerini ziyaret eden Memleket Partililer bu hafta Sugören Köyünü ziyaret etti. 

Köy halkının taleplerini dinlediler

Sugören Spor’un antrenmanına konuk olan Memleket Partililer, sporculara ve yöneticilere baklava ikramında bulundular. Memleket Patisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü’nün başkan olduğu takdirde spora ve sporculara vereceği destekleri anlatan Memleket Partisi il genel meclis üyesi adayları ardından Sugören Muhtarı Musa Torlak’ı ziyaret etti.

Muhtar Mustafa Torlak’tan köyün ihtiyacı olan hizmetleri dinleyen Memleket Partililer, köy kahvehanesine de uğramayı ihmal etmedi. Kahvedeki vatandaşlardan Sugören halkının sorunlarını dinleyen Memleket Partisi İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Ahmet Barış Eroğlu, “Yoğun yağmur altında bizleri ağırlayan Sugören Spor’un yöneticilerine ve sporcularına, ziyaretimizde bize eşlik eden Sugören Muhtarımız Musa Torlak’a ve Sugören halkına gösterdikleri yakın ilgi için çok teşekkür ederiz.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.