Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YABİS Konya'dan zaferlerle döndü

Yalova'nın gururu Yalova Bisiklet Yıldızları Spor Kulübü (YABİS), Konya'da düzenlenen 2. Etap Puanlı Yol ve Kriteryum Türkiye Şampiyonası yarışlarından 2 birincilik ve 2 ikincilik alarak büyük bir başarıya imza attı

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 14:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
YABİS Konya'dan zaferlerle döndü

Geçen yılı Türkiye Şampiyonu olarak tamamlayan YABİS, yeni sezonda da zafere doymuyor. Bodrum Granfondo yarışında kürsüye çıkarak sezona hızlı bir giriş yapan kulüp, Konya'da da gücünü gösterdi. Yapılan 2. Etap Puanlı Yol ve Kriteryum Türkiye Şampiyonası yarışlarında 55-59 yaş kategorisinde Zafer Yalın birinci, Osman Şirin ise ikinci oldu. 60-64 yaş kategorisinde ise İbrahim Kesman dördüncü, Harun Ertuğrul ise beşinci olarak puan sıralamasında yer aldılar.

Kriteryum Yarışında da başarı devam etti

Yapılan Kriteryum yarışında da YABİS sporcuları kürsüden inmedi. 55-59 yaş kategorisinde Osman Şirin birinci, Salih Bahadır Düner ikinci oldu. 60-64 yaş kategorisinde İbrahim Kesman dördüncü, Harun Ertuğrul ise beşinci olarak puan sıralamasında yer aldılar.

YABİS Başkanı Harun Ertuğrul, Yalova Belediyesi'ne ve Yalovaspor'a araç desteği için teşekkür etti. Ertuğrul, "Başarımızda önemli payı olan Yalova Belediyesi ve Yalovaspor'a kulüp yönetimi olarak teşekkür ederiz" dedi.

YABİS'in Türkiye'nin en saygın bisiklet kulüplerinden biri olma hedefini dile getiren Ertuğrul, "Hedefimiz, Türkiye'nin en saygın bisiklet kulüplerinden biri olmak. Milli formayı giyecek sporcu sayımızı artırıp kulübümüzden yetişen gençlerimizle ülkemize değer katacağız" diye konuştu.

Yeni projeler yolda

YABİS'in yıldız sporculara ve gençlere yönelik yeni projeler hazırladığını da belirten Ertuğrul, "Yalova turizm açısından ve bisiklet turizmi konusundan şanslı bir il. Bizler bunun bilinci ile çalışıyor ve gençlere de bisiklet sporunu sevdirmeye çalışıyoruz. Sağlıklı nesillerin gelişmesi hedefimiz olup aramıza katılan güçlü isimlerle de ekibimizi şimdiden Türkiye'nin parmakla gösterilen sayılı takımları arasına soktuk. Sürpriz çalışmalarımızı herkes takip etsin, yakında herkesin çok şaşıracağı güzel haberlerle geliyoruz” dedi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.