Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Büyükgümüş’ten Mustafa Küçükalran’a tam destek

AK Parti Yalova Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Büyükgümüş, AK Parti’nin Teşvikiye Belediye Başkan Adayı Mustafa Küçükalran ile birlikte belde esnafını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 00:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 00:44
Kaynak: Serap Polat
Milletvekili Büyükgümüş’ten Mustafa Küçükalran’a tam destek

31 Mart Yerel Seçimleri için gün sayan siyasi partiler tüm teşkilatlarıyla birlikte belediye başkan adaylarının zafere ulaşması için çalışıyor. Seçime yaklaştıkça heyecanı artan belediye başkan adayları da rakiplerini geride bırakmak için her gün vatandaşlara vaatlerini anlatıyor. İftar ve sahur sofralarında vatandaşlarla Ramazan ayının manevi ruhunu yaşayan adaylar, iftar sonrası da vatandaşlara çat kapı ziyaretler gerçekleştiriyor.

Büyükgümüş, “Eser ve hizmet belediyeciliğini hep birlikte yaşatacağız”

Yalova’da ilçe, belde, köy fark etmeksizin belediye başkan adaylarının yanında yer alarak vatandaşlardan destek isteyen AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş bu defa AK Parti Teşvikiye Belediye Başkan Adayı Mustafa Küçükalran’ın yanında yer aldı.  AK Parti Teşvikiye Teşkilatı ve belde halkıyla birlikte iftar yapan Ahmet Büyükgümüş ve Mustafa Küçükalran iftarın ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın taleplerini dinleyen Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Bu akşam baba ocağı Teşvikiye’deki hemşerilerimizle iftar sofrasında bir araya gelerek Ramazan'ın bereketini paylaştık. İftarımızın hemen ardından Çınarcık’taydık. Durmadan, yorulmadan anlatmaya devam edecek, eser ve hizmet belediyeciliğini hep birlikte yaşatacağız.” dedi.

Küçükalran, “Teşvikiye’yi hak ettiği gerçek belediyecilikle tanıştırıyoruz”

Her gün belde halkıyla bir araya gelerek birbirinden kapsamları projelerini hemşerilerine anlatan Mustafa Küçükalran, Teşvikiye’yi hak ettiği gerçek belediyecilikle tanıştırdıklarını vurguladı. Kendilerini samimiyetle karşılayan tüm esnaflara teşekkür eden Küçükalran, “Yalova Milletvekilimiz Sayın Ahmet Büyükgümüş’ün teşrifleriyle Teşvikiyeli hemşerilerimiz ile bir araya geldik, sohbet ettik, kucaklaştık. Samimi sohbetleriyle desteklerini ifade eden esnafımıza hayırlı işler diledik. Beldemizin güzel geleceğine dair fikir alışverişinde bulunduk, projelerimizi anlattık. Hemşerilerimizden gördüğümüz samimiyet ve muhabbetle gücümüze güç katıyor, çok yakında Teşvikiye’yi hak ettiği gerçek belediyecilikle tanıştırıyoruz. Bizleri güler yüz ve samimiyetle karşılayan tüm esnaf ve hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Destekleriniz ve güzel dileklerinizle aydınlandım”

Ziyaretlerin ardından parti teşkilatı Başkan Adayı Mustafa Küçükalran’ın doğum gününü kutladı. Yoğun tempo arasında bu sürprizle oldukça mutlu olduğunu ifade eden Mustafa Küçükalran, “Doğum günümü kutlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Teşvikiye’nin geleceği için aday olduğum bu özel günde, destekleriniz ve güzel dileklerinizle aydınlandım. Her birinize teşekkür ederim. Birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.