Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Kadıköy Başkan Adayı Cem Gümüş, “Projelerime destek almak için Ankara’da yatarım”

AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Cem Gümüş, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara Altan ve odanın yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, hazırladığı projeleri anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 04:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 04:13
Kaynak: Murat Can Aytemur
AK Parti Kadıköy Başkan Adayı Cem Gümüş, “Projelerime destek almak için Ankara’da yatarım”

Türkiye 31 Mart Yerel Seçimleri için gün sayarken siyasi arenada rekabet tanıtım çalışmalarıyla zirveye ulaştı. Kurum, dernek, vakıf, okul, esnaf fark etmeksizin kapı kapı gezen siyasetçiler vatandaşlardan destek istiyor.

AK Parti’nin Kadıköy Belde Belediye Başkan Adayı Cem Gümüş de Kadıköy Merkez Seçim İrtibat Ofisi açılışından sonra ziyaretlerini artırdı. Gittiği her yerde projelerini anlatan dinamik Başkan Adayı Cem Gümüş, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nda da hayal ettiği Kadıköy’ü dile getirdi.

“Kadıköy için daha çok çalışabilecek gücüm var”

Kadıköy'ün gelecek vizyonu ile ilgili hazırladıkları projeleri oda yönetimine anlatan Cem Gümüş, “Kadıköy yıllarca imar planlarıyla anıldı. Belli bir yerden öteye geçmedi. Biz biraz ufku açıp, biraz vizyonu genişletip, büyük iler yapmayı hedefliyoruz.

Geçen Mustafa Tutuk Başkanımızla konuştuk. Kendisi sizin yaptığınız kooperatifleşmeden bahsetti. Biz de kooperatifleşeceğiz. Kadıköy 10 bin nüfuslu bir yer ve nüfus artacak. Kooperatifleşmeye kadınlarımız daha da teşvik olacak. Devletin o kadar güzel hibe destekleri var ki. Projeyi sunan desteği alıyor. Mevcut belediye başkanımız çok güzel işler yaptı burada. Biraz daha devletin desteğini almış olsaydı daha farklı yerlere gidebilirdik. Şimdi benim niyetim güzel projeler yapmak. Ben projelerimi hazırlarım ve yetkililerin önüne koyarım. Onu almak için de Ankara’da yatarım. Kadıköy için daha çok çalışabilecek gücüm var motivasyonum da var.” dedi.

Gümüş ziyaretin sonunda kendisini dinleyerek, ihtiyaç duydukları projelerde destek vereceklerini belirten Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek ve Yalova Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara Altan’a ev sahipliklerinden ötürü teşekkür etti.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.