Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova AK Parti Kaytazdere’de seçim irtibat ofisi açtı

Yerel seçim hazırlıkları kapsamında canla başla çalışan AK Parti, Altınova’nın beldesi Kaytazdere’de de seçim irtibat ofisi açtı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 03:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 03:51
Kaynak: Serap Polat
Yalova AK Parti Kaytazdere’de seçim irtibat ofisi açtı

Her ilçe ve her beldede seçim irtibat ofisi açarak vatandaşlara tek tek AK Parti belediyeciliğini anlatan AK Parti Teşkilatı durmadan, yorulmadan kapı kapı gezerek vatandaşlardan destek istemeye devam ediyor.

Altınova ve beldelerinde de seçim irtibat büroları açarak daha fazla vatandaşa ulaşmayı hedefleyen AK Parti Teşkilatı, Kaytazdere Seçim İrtibat Ofisinin açılışını dualar eşliğinde gerçekleştirdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış, diğer ilçe ve beldelerdeki belediye başkan adaylarının da katılmasıyla birlikte miting havasında gerçekleşti.

Açılış programına: AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül, AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, Tavşanlı Belediye Başkanı ve Adayı Mücahit Kaçar ile Ak Parti Subaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yurt katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Ercan Reyhan’ı belde halkına tanıtarak, Kaytazdere beldesinin AK Parti Belediyeciliği ile hak ettiği hizmetlere kavuşacağını vurguladı.

Açılış programına ilgi gösteren Kaytazdere halkına teşekkür eden AK Parti Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Ercan Reyhan, “Bizleri yalnız bırakmayan değerli dava arkadaşlarıma ve belde halkımıza teşekkür ederim. Bizler inanarak bu yola çıktık.

Bizler Kaytazdere’mizin kaybedecek bir beş yılının olmadığını düşündüğümüz için yola çıktık. Halkımızın da desteği ile Kaytazdere gerçek belediyecilik ile buluşacak.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.