Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Chp Çiftlikköy Başkan Adayı Yele, “Pazar yerinde otopark sorununu çözeceğiz”

Çiftlikköy için elele Adil Yele sloganıyla yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele pazar esnafı ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 02:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 02:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Chp Çiftlikköy Başkan Adayı Yele,  “Pazar yerinde otopark sorununu çözeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, ilçede bulunan kapalı pazar yerini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi, aynı zamanda da Eşi Yeşim Yele ile beraber evinin mutfak alışverişini gerçekleştirdi. Yerli üretici pazarında hem alışveriş yapıp hem de esnafa kolaylıklar dileyen Yele devamında ise alışverişe gelen vatandaşlar ile sohbet ederek seçim sürecine dair karşılıklı istişarelerde bulundu, fikir alışverişleri gerçekleştirdi ve de talep ve önerileri dinleyerek not etti.

Gerçekleştirdiği pazar ziyareti esnasında müjdeli haberi de veren Yele, seçimi kazanıp göreve geldiği taktirde yeni bir modernizasyon yaparak, otopark konusundaki sıkıntılara çare olacaklarını belirtti. Yele ziyaret sonrası yapmış olduğu paylaşımda, “Her fırsat bulduğumuzda kapalı pazaryeri esnafımızı ziyaret ediyoruz. Bu kez eşim Yeşim Yele ile yerli üreticilerimizin pazarında hem mutfak alışverişimizi yaptık hem de esnafımıza kolaylıklar diledik. Bu arada kapalı pazaryerimizde yeni bir modernizasyon yapacağız. Yapacağımız düzenlemeyle otopark konusunda da sıkıntılara çare olacağız” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.