Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Girişimciler, genç girişimcilik ruhunu canlı tutmak adına sahadaydı

TOBB Yalova Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Safa Kaya ve kurulun yönetim kurulu üyeleri, ulaşım ve emlak sektöründeki işletmeleri ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 01:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 01:14
Kaynak: Serap Polat
Genç Girişimciler, genç girişimcilik ruhunu canlı tutmak adına sahadaydı

TOBB Yalova Genç Girişimciler Kurulu Yalova’da neredeyse her gün farklı sektörlerdeki iş yerlerini ziyaret ederek hem kendilerini tanıtıyor hem de sektör hakkında bilgi ediniyor.

Kurul Başkanı Safa Kaya ve kurul üyeleri son olarak Yalova’da taşımacılık sektöründe önemli bir firma olan Nesgün Travel'ın sahibi Nuhi Feyyaz Tunç'u ziyaret etti. Nuhi Feyyaz Tunç ile Yalova’nın ulaşım sorunlarını ve çözümlerini konuşan yönetim kurulu üyeleri, misafirperverliği için kendisine teşekkür etti.

TOBB Yalova Genç Girişimciler Kurulu

Ardından Yalova’ya bağlı Kadıköy beldesinde bulunan Exper Yatırım'ın 2’nci şubesinin açılmasının ardından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren genç girişimciler, firma sahipleri Hüseyin Tosun ve Osman Sönmez'e bu yeni adımda bol kazançlar ve başarılar diledi.

İş dünyasına katkı sağlayan her girişimciyi desteklemekten gurur duyduklarını kaydeden Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, firma sahiplerine yeni şubenin açılışıyla birlikte başarılarının daim olması temennisinde bulundu.

Ardından Yalova Ar Gayrimenkul'e misafir olan kurul üyeleri, İşletme sahipleri Cihat Kayra Bilen ve Atıl İlter ile sohbet ederek, işlerinin inceliklerini ve başarı hikayelerini dinledi.

Kendilerini sıcak karşılamaları ve değerli bilgileriyle ilham verdikleri için işletme sahiplerine teşekkür eden Yalova Genç Girişimciler Kurulu, genç girişimcilik ruhunu canlı tutmak adına yapılan bu tür etkinliklerin çok kıymetli olduğunu vurguladı.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.