Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşayan Nostradamus'tan korkutan kehanetler! İşte tüyleri diken diken eden 2024 kehaneti

Dünya çapında gerçekleşen kehanetleri ile bilinen ve 16. Yüzyılda yaşamasına rağmen sonraki dönemler için söylediği birçok kehaneti gerçekleşen Ünlü Fransız kâhin ve astrolog Nostradamus’un yeni nesilde yerini alan Yaşayan Nostradamus lakaplı Brezilyalı kâhin Athos Salomé 2024 yılı için tüyler ürpertecek kehanetlerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 14:25
Kaynak: Hilal Baldemir
Yaşayan Nostradamus'tan korkutan kehanetler! İşte tüyleri diken diken eden 2024 kehaneti

Ünlü Fransız kâhin Nostradamus 16. Yüzyılda yaşadığı dönemde ileriye dönük İkinci Dünya Savaşı'nda ABD tarafından Japonya'ya atılan atom bombasını tahmin etmişti, Hitler'in yükselişini, 11 Eylül saldırılarını ve Covid-19 salgınını da asırlar önce öngörmüştü. Bunların yanı sıra ünlü Nostradamus 1999 yılında dünyanın yok olacağını tahmin etmişti.

Fransız Nostradamus’un 2024 yılı için "savaş ve deniz muharebesi" tahmini ve "Kızıl düşman korkudan solgunlaşacak / Büyük Okyanus'u dehşete düşürecek" şeklinde bir ifadesi olmuş. Bazıları ünlü kâhinin "Kızıl düşman"la Çin'i kastetmiş olabileceğini düşünüyor.

Büyük bir deprem

Nostradamus'un kehanetlerine göre 2025 yılında Kaliforniya'da büyük bir deprem meydana gelecek. Büyük bir enkaza ve can kaybına yol açacak deprem için "Boğa burcunun 20. günü" yani güneşin Boğa burcuna girdiği 20 Mayıs tarihine işaret etmektedir ve "büyük tiyatro" Hollywood ya da Los Angeles kastedilmiş olabilir.

Nostradamus aynı zamanda, "Kuru toprak daha da kavrulacak / Ve görüldüğünde büyük seller olacak," şeklinde bir kehanet yazdı. Ayrıca Nostradamus aşırı hava olaylarını ve dünyadaki açlığı da öngörmüştü: "Haşere dalgası yoluyla çok büyük kıtlık".

Nostradamus'un bir diğer kehanetine göre, 2025 yılında büyük bir dünya lideri suikasta uğrayacak, bunun ardından savaş sona erecek ve barışın önü açılacak.

Yaşayan Nostradamus: dünya savaşı ortaya çıkacak

Yaşayan Nostradamus' olarak adlandırılan ve kehanetleri yakından takip edilen Brezilyalı kâhin Athos Salomé, geçtiğimiz yıllarda Elon Musk'ın Twitter'ı satın alacağını bilmişti dahası Kraliçe Elizabeth'in ölümünü de tahmin etmişti. Athos şimdi ise Üçüncü Dünya Savaşı ile ilgili çok çarpıcı bir kehanette bulundu.

Athos, ABD, Çin ve Rusya gibi süper güçlerin dâhil olduğu bir dünya krizine dönüşebilecek büyük çaplı bir olayın önümüzdeki günlerde patlak vereceğini ve bu durumun Pasifik'te bir savaşa yol açabileceğini öne sürdü. Athos ayrıca yapay zeka yardımıyla önümüzdeki dönemde ölülerle de iletişime geçileceğini öne sürüyor.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.