Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail mallarına markalarına ve ürünlerine alternatif Türk malı yerli ürünler nelerdir?

İsrail ve Filistin arasında devam eden savaşın dünya genelinde büyük bir boykot hareketi başlattığı görülüyor. Başta Türkiye olmak üzere dünyanın birçok yerinde İsrail’e ait markalar, ürünler ve işletmeler protesto ediliyor. Bunların yanı sıra Siyonist İsrail’e desteğini açıklayan markalara ve işletmelere de çeşitli boykot eylemleri ve saldırılar düzenleniyor. İsrail’e ait markaları ve ürünleri protesto etmek isteyenler bu markalara ve ürünlere alternatif yerli markaları ve ürünleri araştırıyor. Peki, İsrail mallarına markalarına ve ürünlerine alternatif Türk malı yerli ürünler nelerdir? İsrail markalarına ve ürünlerine alternatif yerli ürünler nelerdir? İsrail ürünlerine alternatif yerli ürünler hangileridir? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2023 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2023 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
İsrail mallarına markalarına ve ürünlerine alternatif Türk malı yerli ürünler nelerdir?

İsrail’in masum Gazze halkına karşı gerçekleştirdiği kanlı eylemler aralıksız bir biçimde devam ediyor. Son olarak bölgedeki iletişim altyapılarını işlevsiz hale getiren İsrail ordusu Gazze halkının dünyayla bütün iletişiminin kesilmesine neden oldu. 27 Ekim gecesi İsrail ordusu, Gazze’ye gerçekleştirdiği en büyük ve en acımasız saldırıları gerçekleştirdi ve bununla birlikte Gazze’de 10 binin üzerinde sivilin öldüğü tahmin ediliyor.

israil ürünlerine alternatif yerli ürünler

Bütün dünyanın tepki gösterdiği ve protestolar yaptığı bu acımasız saldırılara ve İsrail Devlet’inin insanlık dışı saldırılarına karşı durmak isteyenler farklı şekillerde İsrail’i boykot ediyor. İsrail’in işlediği savaş suçları karşısında dünyanın birçok yerinde insanlar sokaklara dökülerek yürüyüşler gerçekleştirdi. 28 Ekim’de İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Büyük Filistin Mitingi düzenlendi. Gazze için gerçekleştirilen mitinge yaklaşık 1.5 milyon kişi katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu mitingde dünyaya oldukça önemli mesajlar verdi ve Siyonist İsrail’in acımasızca işlediği savaş suçlarına oldukça sert tepkiler gösterdi.

türk markalaır şirketleri

Bunun yanı sıra son günlerde sosyal medyada çığ gibi büyüyen boykot hareketi dünyanın her yerine yayılmış durumda vatandaşlar İsrail’e ait olan ürünleri paylaşarak bunların kullanılmamasını ve satın alınmamasını teşvik ediyor. Sitemizde yer alan İsrail markaları tam liste 2023 içeriğinden İsrail’e ait marka ve ürünleri görebilirsiniz. Öte yandan birçok kategoride neredeyse hayatımızın her alanına dahil olan bu markaları ve ürünleri boykot edip yerine alternatif olacak yerli ürünler almak büyük önem taşıyor. Kullanıcılar arama motorlarında İsrail markalarına ve ürünlerine alternatif olacak yerli ve helal ürünleri araştırıyor. Peki, İsrail mallarına markalarına ve ürünlerine alternatif Türk malı yerli ürünler nelerdir? İsrail markalarına ve ürünlerine alternatif yerli ürünler nelerdir? İsrail ürünlerine alternatif yerli ürünler hangileridir? İşte bunları sizler için derledik…

israil markalarına altrnatif türk ürünleri

Yerli Akıllı telefon ve tablet

Casper, Dark, Excon, General Mobile, Piranha, Preo, Quatro, Reeder, Sunny, Türk Telekom, Vestel Venüs.

Yerli Televizyon

Arçelik, Beko, Grundig, Finlux, Regal, Seg, Telefunken, Vestel.

Yerli Beyaz Eşya

Altus, Arçelik, Beko, Grundig, Regal, Simfer, Sunny, Uğur, Vestel.

yerli gıda markaları ürünleri

Yerli Gıda

Torku, Afia Gıda, Şölen, Eriş Gıda ,Ülker Kristal ,Vip Kahve, Cafe Crown, Sek, Pehlivan Helva, Burcu Salça, Selva, Aytaç, Kevser, Tariş , Zade, Oruçoğlu, Onsa, Eti, Pınar, Sütaş, Kaanlar, Lezita, Danet, Tadelle, Erpiliç, Keskinoğlu, Mado, Dimes, Bakraç, Eti, İkbal Sucuk, Çaykur, Pastavilla, Balparmak, Kahve Dünyası, Sek.

Yerli İçecekler

Niğde Gazozu, Cola Turka, Le Cola, Crown Cola, Beypazarı Maden Suyu, Kızılay, Doğanay, Nazo, Aroma, Meyöz, Hünkar Gazoz, Torku Osmanlı Şerbetleri, Uludağ, Kristal, Hamidiye Su, Kayışdağı Su, Aytaç su, Meysu, Doğuş Çay, Didi.

yerli restoranlar

Yerli Ayakkabı sektörü

Hammer Jack, Greyder, Kinetix, Gezer, Scooter, Polaris, Aydi, King Paulo, Forelli, Lescon, YDS Ayakkabı, GÖN, Elle, Cengiz Pakel, Ziya, Shoe Tek, Nişantaşı Shoes, Lutvelizade, Luvi Shoes, Derimod, Bambi.

Yerli Giyim sektörü

Mavi, LC Waikiki, D’S Damat, Defacto, Sarar, Desa, Koton, Avva, Kiğılı, Colin’s, LTB, Damat & Tween, Yargıcı, Hatemoğlu, İpekyol, Penti, Derimod, Beymen, Network, Dilvin, Setre, Aker, Armine,  Manuka, He-Qa, Twist, Lufian, Mudo, Ekol, Boyner, İmza, Collezione, Les Benjamins.

yerli giyim markaları

Yerli Restoran ve zincir işletmeler

Kahve Dünyası, Tike, Borsa, Saray, Bolulu Hasan Usta, Aslı Börek, Divan Pastanesi, Özsüt, Develi, Sahan, Nusr-Et, Köfteci Ramiz, Köfteci Yusuf, Simit Sarayı.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.