Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail, Gazze’de soykırım yapıyor! Gazze’de dehşet veren görüntüler!

İsrail ordusu 7 Ekim’den bu yana abluka altına aldığı Gazze’ye en büyük saldırıyı gerçekleştirdi. Bugüne kadarki en şiddetli hava saldırılarını gerçekleştiren İsrail ordusu, kara operasyonlarının da genişletileceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2023 01:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 01:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
İsrail, Gazze’de soykırım yapıyor! Gazze’de dehşet veren görüntüler!

21 gündür İsrail ablukası altında olan Gazze’den yaklaşık 3 saattir haber alınamıyor. Siyonist İsrail güçleri bölgedeki bütün iletişim kanallarını etkisiz hale getirdi. 7 Ekim’den bu yana en şiddetli hava saldırılarını gerçekleştiren İsrail ordusu Gazze’yi aralıksız olarak bombalıyor.

gazze bombalanıyor

İsrail ordusu ilk olarak 27 Ekim’de akşam saatlerinde obüs saldırılarıyla Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun Mahallesi'ne şiddetli ve aralıksız saldırılar gerçekleştirdi.

Ardından Beyt Hanun başta olmak üzere İsrail ordusu tarafından Gazze’nin kuzeyine yoğun ve şiddetli hava saldırıları başladı.

gazze'de iletişim yok

21 günün en şiddetli saldırıları!

7 Ekim’den bu yana elektrik, su ve yakıt olmadan hayatta kalmaya çalışan Gazze halkı o günden bu yana sadece patlayan bombaların ateşi ile gökyüzünün aydınlandığını gördü.

İsrail ordusu 27 Ekim gecesinde bugüne kadarki en şiddetli saldırıları gerçekleştirmeye başladı. Havadan saldırılarına bir an olsun ara vermeyen İsrail bölgeye arka arkaya bombalar bıraktı.

Bölgedeki patlamaların şiddeti son gelişmeleri aktaran gazetecilerin kameralarına yansıdı. Öte yandan patlamaların şiddetine bağlı olarak bombaların sesleri İsrail tarafındaki Sderot şehrine kadar ulaşırken bölgede yaşayanlar İsrail'in gece saatlerinde başlattığı şiddetli saldırıların 7 Ekim’den bu yana gerçekleştirilen en yoğun bombardıman olduğunu ifade etti.

Siyonist İsrail’in ordu sözcüsü Daniel Hagari, ordunun son birkaç gündür sürdürdüğü kara operasyonlarını devam ettireceğini aktararak, "Kara kuvvetleri kara operasyonlarını genişletecek" şeklinde açıklama yaparken kuzey sınırındaki İsrail ordu kuvvetlerinin yüksek alarm durumunda olduğunu da dile getirdi.

israil Gazze'de soykırım yapıyor

Gazze’de iletişim kesildi!

Son birkaç saattir abluka altındaki Gazze’den herhangi bir şekilde haber alınamazken bölge ile iletişimin kesildiği öğrenildi.

Filistin telekomünikasyon şirketi, Gazze'deki tüm telefon ve internet erişiminin kesildiğini duyurdu. İsrail tarafından gerçekleştirilen yoğun ve şiddetli bombardımanın bölgedeki altyapıya zarar verdiği ve Gazze'nin dünya ile bağlantısının kesildiği belirtildi.

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, "Gazze Şeridi'yle iletişim ve internetin kesilmesinin amacı, Filistin halkına yönelik katliamlar işlemektir" dedi.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.