Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu Kaymakamı Aydın, Kapaklı’da incelemede bulundu

Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, Kapaklı Köyü'ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette köy okuluna da konuk olan Aydın, burada öğrencilerle ve öğretmenlerle de sohbet etti

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 05:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 05:40
Kaynak: Murat Can Aytemur
Armutlu Kaymakamı Aydın, Kapaklı’da incelemede bulundu

Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, Kapaklı Köyü'nü ziyaret ederek yapımı devam eden Köy Konağı'nda incelemelerde bulundu. Köy Muhtarı Şükrü Tümer'den inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Aydın, köylülerle de sohbet etti.

Ardından Kapaklı Tülay İlgen Ortaokulu'nu ziyaret eden Kaymakam Aydın, okulun fiziki koşullarını, eğitim-öğretim faaliyetlerini ve sınıf ve atölye ortamlarını incelemelerde bulunarak okul yöneticileri ile istişarelerde bulundu. Sınıfları da ziyaret etmeyi unutmayan Aydın, öğrencilerle sohbet ederek onlardan gelen soruları yanıtladı.


İlçede eğitim ve öğretimin en iyi şekilde sürdürülmesini sağlamak adına gereken her şeyi yapacaklarını ifade eden Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, “Armutlu ilçesinde ve köylerdeki okullarımızda eğitim ve öğretim yılının 2. yarısı başladı. Biz de bu çerçevede Kapaklı Köyümüze gelerek hem köyümüzdeki sorunları ve talepleri dinlemek hem de köyümüzdeki okulumuzda incelemede bulunmak istedik” diye konuştu.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.