Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e Emniyetten teşekkür plaketi

Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer'i makamında ziyaret ederek emniyet binasına yaptığı desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 09:24
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e Emniyetten teşekkür plaketi

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer makamında Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi’yi ağırladı. Ziyarette, Emniyet Müdürü Çingi, Başkan Soyer'in emniyet binasının ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman yanlarında olduğunu ve binanın bakım, onarım, temizlik, güvenlik ve ulaşım gibi konularda büyük katkılar sağladığını ifade etti. Çingi, "Belediye Başkanı Numan Soyer, emniyet binamızın ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman yanımızda oldu. Binamızın bakım, onarım, temizlik, güvenlik ve ulaşım gibi konularında bize büyük katkılar sağladı. Kendisine emniyet teşkilatı adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Numan Soyer ise, Emniyet Teşkilatının ilçenin huzur ve güvenliği için gece gündüz çalıştığını ve kendilerinin de belediye olarak emniyet binasının daha modern ve konforlu bir hale gelmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Soyer, "Emniyet Teşkilatımız, ilçemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışıyor. Biz de belediye olarak, emniyet binamızın daha modern ve konforlu bir hale gelmesi için elimizden geleni yaptık. Bu plaket, bizim için büyük bir onur. Emniyet Müdürümüze ve tüm emniyet personeline teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaret, Emniyet Müdürü Çingi'nin Başkan Soyer'e plaketini takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.