Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Adil Yele, Maşallah Erdoğan ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, Çiftlikköy’ün tanınan iş insanlarından olan Maşallah Erdoğan’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 10:23
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Adil Yele, Maşallah Erdoğan ile bir araya geldi

Geçtiğimiz günlerde görkemli bir törenle, CHP Çiftlikköy Seçim İletişim Merkezi açılışını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Saha çalışmaları kapsamında ilçe de bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Yele, son olarak gerçekleştirdiği ziyarette ki adresi Çiftlikköy’ün tanınan iş insanlarından olan Maşallah Erdoğan oldu.

Çiftlikköy’ün Sahil Mahallesi’nde ki iş yerinde İş İnsanı Maşallah Erdoğan ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, gerçekleştirdiği ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’ İlçemizin önemli ve saygın iş insanlarından Maşallah Erdoğan’ı Sahil Mahallesi’ndeki iş yerinde ziyaret ettik. Kendisiyle son derece samimi ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Nazik misafirperverliği için teşekkür ederim’’ ifadelerine yer verdi. İş İnsanı Maşallah Erdoğan ise, ‘’Nazik ziyaretiniz ve hoş sohbetiniz için teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık başarılar dilerim’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.