Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Valisi Hülya Kaya’dan personellere teşekkür belgesi

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne giden Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Dünya Sosyal Hizmet Günü dolayısıyla kurum müdürü Arif Laçin başta olmak üzere tüm kurum çalışanlarına teşekkür belgesi sundu

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 04:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 04:24
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Valisi Hülya Kaya’dan personellere teşekkür belgesi

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, 19 Mart Dünya Sosyal Hizmet Günü’nde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanlarına verdikleri özverili hizmetler için teşekkür ederek başarı belgeleri takdim etti. Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Laçin başta olmak üzere tüm kurum çalışanları teşekkür belgesi almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Vali Dr. Kaya ise Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaların öneminden bahsederek, “Kurumumuz çok geniş bir yelpazede hizmet üretiyor. Dezavantajlı gruplardan ihtiyaç sahiplerine kadar birçok alanda verilen bu hizmetler insanlarımızın hayatlarında önemli bir fark oluşturuyor. Bu çalışmaları özverili ve fedakarca sürdüren tüm Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çalışanlarımızı ve yöneticilerini yürekten kutluyorum” dedi.


Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin de Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’ya teşekkür ederek bu belgelerin kendilerini daha da mutlu ettiğini dile getirdi. Laçin, daha sonra kurum olarak ilde sürdürülen çalışmalarla ilgili olarak Vali Dr. Kaya’ya bilgiler aktardı.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.