Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy Adayı Dr. Recep Hacı, “Sokak hayvanları hepimizin ortak sorunudur”

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, Çiftlikköy Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 02:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 02:45
Kaynak: Serap Polat
AK Parti Çiftlikköy Adayı Dr. Recep Hacı, “Sokak hayvanları hepimizin ortak sorunudur”

Yerel seçime sayılı günler kala ili, ilçe ve beldeler, belediye başkan adaylarının rekabetiyle hareketli günler yaşıyor. 1 Nisan’da kendini belediye başkanı olarak görmek isteyen adaylar, hiçbir riske yer bırakmamak adına aday oldukları bölgeleri karış karış geziyor. Büyük işletmeleri, küçük esnafı, dernekleri, vakıfları, okul ve hastaneleri ziyaret eden siyasiler, hemşerilerinden destek istiyor.

Recep Hacı, hayvanlara özel bir ilgi gösteriyor

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı da Çiftlikköy’de AK Parti belediyeciliğini sürdürmek adına seçim öncesi son günleri yoğun bir tempoyla geçiriyor. Gün aşırı ziyaretlerine başlayan Hacı, iftar ve sahur vaktinde de hemşerileriyle buluşmayı ihmal etmiyor.

Sadece insana değil tüm canlılara hizmet etme düsturuyla yola çıkan ve mesleğinin verdiği yaşatma arzusuyla hayvanlara özel ilgi gösteren Recep Hacı, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ve Kadın Kolları Başkanı Dilek Aydın ile birlikte Çiftlikköy Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Daha önce Çiko Derneği yönetim kurulu üyeleriyle de buluşarak sokak hayvanları için neler yapabilecekleri konusunda istişarede bulunan Hacı, hayvan sevgisini bir kere daha gösterdi.

“Barınak şartlarının daha da iyileştirilmesi gerekiyor”

Barınak yetkililerinden mevcut hayvan sayısı, aşılama, kısırlaştırma ve sahiplendirme süreçleri hakkında bilgi alan Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, kendi projelerinden de bahsetti. Hacı ziyaretin ardından “Sokak hayvanları hepimizin ortak sorunudur. Allah’ın sessize kullarına elbette kayıtsız kalmayacağız. Barınak şartlarının daha da iyileştirilmesi gerekiyor. Projelerimiz arasında yer alan kapsamda sokak hayvanları için elimizden geleni yapacağız, çalışacağız.” şeklinde açıklama yaptı.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.