Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’nin Çiftlikköy Adayı Dr. Recep Hacı, hemşerilerinin taleplerini dinledi

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, ilçede hizmet veren işletmeleri ziyaret ederek, esnafların taleplerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 01:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 01:53
Kaynak: Serap Polat
AK Parti’nin Çiftlikköy Adayı Dr. Recep Hacı, hemşerilerinin taleplerini dinledi

31 Mart Yerel Seçimleri için gün sayan AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, bulduğu her fırsatta hemşerileriyle yakından ilgilenmeye devam ediyor. Günün erken saatlerinde ilçedeki işletmeleri ziyaret ederek, vatandaşların derdini dinleyen Recep Hacı, iftar ve sahur programlarına katılmaya da özen gösteriyor. Çiftlikköy’de gitmedik vakıf, dernek, okul, hastane, market, fırın, manav bırakmayan Dr. Recep Hacı, Çiftlikköy’ü hak ettiği noktaya çıkarmak hedefiyle başkanlık yarışında durmaksızın çalışıyor.

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ile birlikte ilçede hizmet veren: Dem İlaç Firmasını ziyaret eden AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, Dem İlaç Firma Müdürü Bahtiyar Cüneyt Tuncel ile sohbet etti. Tuncel’e AK Parti belediyeciliği ile Çiftlikköy’de hizmetin devam edeceğini aktaran Hacı, hoş sohbetlerinden dolayı firma yetkililerine teşekkür etti.

Ardından Erdoğanlar İpek Yemek Sanayi işletmesini ziyaret eden Recep Hacı ve Serdar Kaya, Çiftlikköy Belediyesinin sürdürdüğü çalışmaların tamamlanacağını ve Çiftlikköy’ün AK Parti belediyeciliği ile yeni hizmetlere kavuşacağını vurguladı. Son olarak Serdar Kaya ile birlikte Yalova Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş İnsanları Derneği’ni ziyaret eden Dr. Recep Hacı derneğin yönetim kurulu üyelerine projelerini anlattı.

Dernek Başkanı Murat Yalçınkaya’dan iş dünyası hakkındaki güncel gelişmeleri dinleyen Recep Hacı, iş insanlarının kente katma değer sağlayan projelerine destek vereceklerini de belirtti.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.