Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhur İttifakı Temsilcileri, Mustafa Tutuk’u yalnız bırakmıyor

Cumhur İttifakı Temsilcileri: MHP ve BBP, saha çalışmalarında Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk’u yalnız bırakmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 02:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 02:12
Kaynak: Serap Polat
Cumhur İttifakı Temsilcileri, Mustafa Tutuk’u yalnız bırakmıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Cumhur İttifakı’nın Yalova’daki temsilcileri, sahada vatandaşlardan AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk için destek istiyor.

Tutuk’a tam destek

İl genel meclisi ve belediye meclisi için kendi adaylarını çıkaran MHP Yalova İl Başkanlığı ve Büyük Birlik Partisi Yalova İl Başkanlığı, 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı çıkarmadı. Yalova Belediyesi için kendi başkan adayını çıkarmayan MHP ve BBP, mevcut Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u destekleme kararı aldı.

Seçim çalışmalarında aktif rol alan Cumhur İttifakı Temsilcileri: Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan ve Büyük Birlik Partisi Yalova İl Başkanı Munip Namal, Mustafa Tutuk ile birlikte ziyaretlere katılarak birlik beraberlik mesajı veriyor. Tutuk’tan ayrı olarak esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Munip Namal ve İhsan Güldoğan, kendi belediye meclis üyesi ve il genel meclisi üyesi adaylarını tanıtırken Mustafa Tutuk’un projelerini de anlatmayı ihmal etmiyor. Tutuk ile iftar ve sahur programlarına katılan MHP’li İhsan Güldoğan ve BBP’li Munip Namal, iftar sonrası hem esnafları hem de kahvehaneleri geziyor.

“Yalova’mız için yapacağımız birçok çalışma var”

Cumhur İttifakı mensubu partilere, kendisine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Adayı Mustafa Tutuk, “Yalova’da yaşayanlar olarak ortak kaderi ve ortak geleceği sizlerle paylaşıyoruz. Belediye başkanı olarak şehrimizin hak ettiği yatırımlara kavuşabilmesi için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı’nda Yalova’mız için yapacağımız birçok çalışma var” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.