Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediye Başkanı Canbay'a anlamlı ziyaret

Uluslararası Zafer Kupasında 69 Kg’da U-17 kategorisinde Avrupa Güreş Şampiyonu olan sevgili İlayda, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 03:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 03:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Subaşı Belediye Başkanı Canbay'a anlamlı ziyaret

Antalya Kemer'de düzenlenen Uluslararası Zafer Kupasında 69 Kg’da U-17 kategorisinde Avrupa Güreş Şampiyonu olan İlayda ve babası Subaşı Belediyesi’ne giderek Başkan Turan Canbay’ı makamında ziyaret etti. Canbay, İlayda’nın gösterdiği başarının Subaşılıları çok gururlandırdığını ifade etti.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağını ve tam destek vereceğini belirten Canbay devamında ise İlayda ve babasından çalışmalar hakkında bilgi alarak sohbet etti, yeni dönemde İlayda’nın yurtiçinde yarışacağı müsabakalarda belediye olarak tam destek vereceklerinin sözünü verdi. Gerçekleştirilen ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, İlayda’nın ziyareti sonrasında yapmış olduğu açıklamada sözlerinde, ‘’ Subaşı'nın Gururu İlayda misafirimizdi. Antalya Kemer'de düzenlenen Uluslararası Zafer Kupasında 69 Kg’da U-17 kategorisinde Avrupa Güreş Şampiyonu olan sevgili İlayda’yı ve babası sevgili dostum Erol Bey’i ağırlamaktan onur duydum. Kızımızın gösterdiği başarı hepimizi gururlandırdı. Yeni dönemde İlayda’nın yurtiçinde yarışacağı müsabakalarda belediye olarak tam destek vereceğimizin sözünü verdik. Kızımıza başarılar diliyor, Çin ailesine de evlatlarına verdiği destek için teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.