Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Nevruz baharın müjdecisi barışın sembolüdür”

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Acar, mesajında nevruzun, baharın müjdecisi ve kardeşlik, barış, huzurun sembolü olarak bu topraklarda binlerce yıldır kutlandığını vurguladı

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 03:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 03:22
Kaynak: Serap Polat
Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Nevruz baharın müjdecisi barışın sembolüdür”

Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Nevruz, her zaman güzellik, mutluluk, umut ve huzur gibi müspet değerleri ifade eder. Bu kadim geleneği sürdürmek, doğanın dirilişine şahit olmak ve kardeşlik, dostluk, dayanışma ve paylaşmayı pekiştirmek için nevruzu bayram coşkusuyla kutlamaktayız” dedi.
Ayrıca farklı diller, inançlar ve etnik kökenlerden vatandaşların bir arada yaşadığı ülkemizde, nevruz ateşinin etrafında birleşerek barış kültürünün yeşermesine katkıda bulunulduğunu belirten Acar, “Bu değerleri gelecek kuşaklara aktarmak bizlerin görevidir. Nevruzun evlerimize bolluk ve bereket, kalplere yumuşaklık getirmesini ve savaşların son bulmasına vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı ve tüm vatandaşların Nevruz Bayramı’nı kutladı.

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.