Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Özdilek 16’ncı yaşını etkinliklerle kutluyor

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde 2008 yılında faaliyete başlayan Özdilek Alışveriş Merkezi, Yalova’da 16’ncı yaşını çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 14:12
Kaynak: Serap Polat
Yalova Özdilek 16’ncı yaşını etkinliklerle kutluyor

Yalovalılara 2008 yılından bu yana market, giyim, ev eşyası, sinema ve restoran bölümleriyle hizmet veren Özdilek, açılışının 16’ncı yıldönümüne özel düzenlediği etkinliklere tüm misafirlerini davet etti.

Etkinlikler çocuklara ücretsiz olacak

Yalova Özdilek, 20 Nisan Cumartesi günü pasta kesimi ile ilk kutlamasını yapacak. Ardından saat 14:00 ile 17:00 arasında Bando Korteji etkinliğiyle misafirlerine müzik ziyafeti sunacağını aktaran Özdilek, 20 - 21 Nisan tarihlerinde ise Eğlence Saati etkinlikleriyle hem çocuk hem de yetişkin misafirlerini kutlamalara dâhil edecek. 100 kişilik kontenjan ile sınırlı olan etkinliklere, 4-12 yaş arasındaki minik misafirler ücretsiz katılım sağlayabilecek. Ücretli etkinliklere kayıt olmak isteyen vatandaşların, saat 15:00’te etkinlik alanında olması gerekiyor. Veli eşliğinde kayıt yaptıran çocukların kayıtları ise kayıt yapılan gün için geçerli olacak.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.