Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca muhtarlar ile bir araya geldi

Yerel seçimler sonucu göreve gelen Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Altınova’nın köy muhtarları ile bir araya geldi ve karşılıklı istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 14:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca muhtarlar ile bir araya geldi

Yalova’nın Altınova İlçesi’ne bağlı köylerde görev yapan muhtarlar, Altınova Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca ile bir araya geldi ve yeni görevinde başarılar dilediler. Gerçekleştirilen ziyarette aynı zamanda da Altınova ve köyleri ile alakalı olarak, önemli konular masaya yatırıldı. Karşılıklı istişarelerin yapıldığı toplantıda, Altınova'nın kırsal alanlarının gelişimine yönelik stratejiler de tartışıldı ve fikir alışverişleri gerçekleştirildi. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son bulurken, köy muhtarları Başkan Fazlaca’ya misafirperverliği adına teşekkürlerini iletti.

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, toplantının ardından yaptığı açıklamada, İlçemizin çok kıymetli mahalle ve köy muhtarları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ayaklarınıza sağlık. Halkımız için yapılacak olan her türlü hizmette yanınızda olduğumuzu buradan da belirtmek isterim. Birlikte güzel işler yapmak dileğiyle’’ ifadelerine yer verdi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.