Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor

Yerel seçimler sonucu sandıktan galip gelerek göreve gelen Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çiftlikköy Halkı tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Yele, söz verdiği gibi halkla sıkı bir bağ kurarak yönetimini şekillendiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 14:25
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ardından oy farkıyla seçimin kazananı olan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, seçimden önce belirttiği gibi Çiftlikköylüler ile el ele hareket ediyor. Kısa zamanda halkın sevgisini kazanan Başkan Yele, her zaman halk ile iç içe bir yönetim anlayışı izleyeceğinden bahsediyor ve sosyal belediyecilik ile Çiftlikköy’ü hak etti noktalara getirmek için çalışacağını belirtiyor. Başkan Yele'nin halkla buluşmaları ve yerel etkinliklere katılımları, halkın belediyeye olan güvenini artırıyor ve katılımcı bir yönetim anlayışının temellerini sağlamlaştırıyor.

Yele, Çiftlikköy'ün gelişimi ve refahı için halkla iş birliği içinde olacağını ve belediyeyi daha şeffaf ve etkin kılacak adımları atmaya devam edeceğini ifade ediyor.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’yi son olarak ziyaret eden isimler ise, Çiftlikköy İlçe Jandarma Komutanı Halil İbrahim Gültekin, Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Sevda Veli, Hava Meydan Komutanı Mert Uysal, Çiftlikköy Erzurumlular Derneği Başkanı Erdoğan Pasin ve yönetimi, Yalova Birey Okulları yöneticileri, Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği yönetimi ve hemşehrileri oldu.

Ziyaretler sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Yele sözlerinde, ‘’Çok değerli hemşehrilerimiz, STK ve kurum temsilcileriz gün boyu bizi yalnız bırakmayarak ziyaretimize geldiler. İyi dilek temennileri ve dilekleri için kendilerine çok teşekkür ederim’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.