Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da kısa film yarışmasında dereceye giren öğrenciler belli oldu

"Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik" konulu kısa film yarışmasında dereceye giren Yalovalı öğrenciler, Türkiye 1’inciliği için yarışacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 03:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 03:12
Kaynak: Serap Polat
Yalova’da kısa film yarışmasında dereceye giren öğrenciler belli oldu

Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğü ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliğiyle Ahilik anlayışında sanat ve estetik kavramlarının kişisel ve sosyal gelişime katkı sağlamasını desteklemek amacıyla düzenlenen "Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik" konulu kısa film yarışması sonuçlandı.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sanat ve estetik unsurlarla Ahilik ahlak ve anlayışının gençlere benimsetilmesi, Ahiliğin farklı ve güncel mecralarda anlaşılmasının hedeflendiği kısa film yarışmasında dereceye giren öğrencileri açıkladı. Yalova’da gerçekleştirilen "Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik" konulu kısa film yarışmasında Nene Hatun Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden: Gözdenur O. ve Seda Nur Y’nin ‘Emek’ filmi 1’inci oldu. Çınarcık Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden: Duhan H., Mustafa Naci G., Serap Ö., Yiğit A., Muhammet Emre Y. ve Yunus Sefa A’nın filmi ‘Devir’ 2’nci oldu. TOBB Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden: Faristha A.ve Zeynep Sude S’nin filmi ‘Kıymetini Bil’ ise 3’üncü oldu. Dereceye giren öğrenciler, Türkiye 1'inciliği için yarışacak.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.