Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lider Yalova evinde galip, şampiyonluğa son 3 maç

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, kendi evinde çıktığı Alagöz Iğdır maçından 93-83 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 16:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Lider Yalova evinde galip, şampiyonluğa son 3 maç

Sezon başından bu yana gerek etkili transferleri gerekse de sahada ki üstün performansı ile izleyenleri kendisine hayran bırakan temsilcimiz Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı iç sahadaki yenilmezlik serisini sürdürüyor. Çıktığı her maçta taraftarlarına gurur dolu anlar yaşatan takım, ligin 31.maçında iç sahadaki 16.galibiyetini alarak parkeden 10 sayı farkla 93-83 galip ayrıldı. Böylelikle çıktığı 31 maçta 26.galibiyetine ulaşan Yalova temsilcileri, topladığı 57 puanla liderliği korudu ve son 3 maç kala, şampiyonluğun en büyük adayı olarak görülüyor. Alagöz Iğdır ise 31 maçta toplamış olduğu 46 puanla, ligin 8.sırasında yer aldı.

İlk yarı 46-33 Yalova’nın

Ligin 31.haftasında gerçekleşen Semt 77 Yalovaspor-Alagöz Iğdır mücadelesinin ilk yarısı, temsilcilerimizin üstünlüğü ile geçti. Maçın henüz ilk periyodunda sahaya hakim olmayı başaran Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı attığı 28 sayıya karşılık potasında yalnızca 19 sayı gördü ve ilk periyodu 28-19 önde kapattı. Maçta ikinci çeyreğe girilmesi ile birlikte 18 sayı daha atan temsilcimiz kendi potasında ise 14 sayı gördü ve ilk yarıda son düdük çaldığında 46-33’lük skorla temsilcilerimiz soyunma odasına önde gitti.

Lider Yalova evinde kazanmayı bildi

Maçta ikinci yarının başlaması ile beraber karşılıklı ataklarla birbirinin üzerine giden takımlar, karşılıklı bulduğu sayılarla maçın akışını hızlandırdı. Maçın üçüncü periyodunda 23 sayı bulan temsilcimize karşılık olarak Alagöz Iğdır’dan da 25 sayı geldi ve skor 69-58’e yükseldi. Maçta son çeyreğe çıkan takımlar karşılıklı ataklarına devam ederek birbirlerinin üzerine gitmeye devam etti. Son periyotta 24 sayı bulan temsilcimiz kendi potasında da 25 sayı gördü ve maçın son düdüğü çaldığında Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı parkeden 93-83 galip ayrıldı. Taraftarlar maç boyunca tezahüratları ile takımlarını desteklemeyi bir an olsun bırakmadı ve galibiyeti kutladı.

Murat Can Aytemur

Fotoğraflar: Semt 77 Yalovaspor Basketbol

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.