Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket’in Adayı Fatih Elönü de oyunu kullandı

Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, ailesi ve parti teşkilatıyla birlikte oy kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 16:47
Kaynak: Serap Polat
Memleket’in Adayı Fatih Elönü de oyunu kullandı

Türkiye, önümüzdeki 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yönetimleri belirlemek için sandık başında. Vatandaşlar il, ilçe ve belde belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetlerini belirlemek için sandık oy kullanmaya devam ediyor. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy verme işlemleri ise saat 17:00’ye kadar devam edecek.

Parti teşkilatı Fatih Elönü’yü yalnız bırakmadı

81 ilde olduğu gibi Yalova’da da oy verme işlemi heyecan ve merakla devam ediyor. Yalovalılar, il, ilçe ve beldelerde belediyeleri kimin yöneteceğini belirlemek için vatandaşlık görevini yerine getiriyor. Seçim sürecini yoğun ziyaret programları ve proje tanıtımlarıyla geçiren belediye başkan adayları da oylarını kullandı. 2021 yılında Muharrem İnce tarafından kurulan ve Türkiye siyasetinde kısa sürede ses getiren Memleket Partisi’nin Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü de oyunu kullandı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin çoban ateşini Yalova’da yakmak için seçim yarışında aday olan Fatih Elönü oy kullandığı sandığa ailesi ve parti teşkilatıyla gitti. Sabri Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesinde oy kullanan Başkan Adayı Fatih Elönü’ye eşi ve çocuklarının yanı sıra Memleket Partisi Yalova İl Başkanı Ertan Şener ve parti teşkilatı eşlik etti.

“Memleketimizin geleceği için mücadele vereceğimizi gösterdik”

Eşi ve çocuklarıyla birlikte oy kullanmanın başka bir anlam taşıdığını ifade eden Fatih Elönü, oyunu kullandıktan sonra seçim sonuçlarının ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Korkmadan memleketin geleceği için mücadele vereceklerini gösterdiklerini aktaran Elönü, “Ailemi, seçim çalışmaları nedeniyle çok yalnız bıraktım. Eşime ve oğullarıma destekleri için çok teşekkür ediyorum. Onlardan aldığım enerjiyle, her gün daha da güçlenerek memleket mücadelesini verdim. Biz bu memleketimizin yetim olmadığını ve şartlar ne olursa olsun cesurca, korkmadan memleketimizin geleceği için mücadele vereceğimizi gösterdik. Bu seçim süresince nice özgür yarınlarımızın tohumlarını ektik. Oylarımızı kullanarak tohumlar ekmeye birlikte devam edelim. Bu seçim ülkemiz için hayırlı ve güzel olsun.” dedi

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.