Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ Elektrik Yalova’da her yıl bin fidan dikiyor

Uludağ Elektrik, Yeşil Dönüşüm Ormanları projesi kapsamında Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde her yıl bin fidan dikerek farkındalık oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 04:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 04:44
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Uludağ Elektrik Yalova’da her yıl bin fidan dikiyor

Uludağ Elektrik, Yeşil Dönüşüm Ormanları projesi kapsamında Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde gerçekleştirdiği ağaçlandırma çalışmasıyla her yıl bin fidan dikerek toplamda 80 bin metrekarelik bir yeşil alan yarattı.

Gezegenimizin kalbi olan ormanların, iklim krizinin acımasız etkileriyle her geçen gün biraz daha kaybolduğuna dikkat çeken Uludağ Elektrik, geleceğe nefes olabilmek adına başlattığı Yeşil Dönüşüm Ormanları projesi kapsamında bugüne kadar 5 bin fidanı doğayla buluşturdu. Faturalarda ve abonelik işlemlerinde kullanılan kağıtları doğaya geri kazandırmak amacıyla yola çıkan bu proje kapsamında, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde geniş çaplı fidan dikimleri gerçekleştiriliyor. Şirket, şimdiye kadar 11 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alan yaratarak çevreyi koruma yolunda sürdürülebilir adımlar atıyor.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.