Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UEDAŞ Çiftlikköy Şubesi açıldı

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş, müşteri memnuniyetini artırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde şube açılışı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 04:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 04:21
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
UEDAŞ Çiftlikköy Şubesi açıldı

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyonun üzerinde nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş, Çiftlikköy İlçesinde şube açtı. Açılışa: UEDAŞ Bursa Genel Müdürü Gökalp Fatih Danacı, UEDAŞ Yalova İşletme Müdürü Emre Şenhasırcı, Bursa Sistem İşletme Direktörü Volkan Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve kurum amirleri katıldı.

5 milyonun üzerinde aboneye hizmet veriyor

Türkiye’nin lokomotif bölgesi olan Marmara Bölgesi’nin güneyini kapsayan hizmet sahası ile 35 bin 501 kilometrekare alanda, Bursa başta olmak üzere, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da toplamda 5 milyonun üzerinde aboneye hizmet veren Uludağ Elektrik Dağıtım A. Ş., altyapısını geliştirme ve daha kaliteli hizmet verme anlayışı ile Çiftlikköylülere hizmet verecek. Çiftlikköy sakinleri yeni şube sayesinde abonelik, taşıma, fatura ödeme gibi önemli işlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Demiryürek, “Önemli bir adım”

İlçe için önemli bir hizmet olan UEDAŞ Çiftlikköy Şubesi açılışında yer alan Başkan Demiryürek, "Açılışını gerçekleştirdiğimiz UEDAŞ Çiftlikköy Şubesi, ilçe halkımızın elektrik ile ilgili işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde yapmalarını sağlayacaktır. Bu yeni şube, müşteri memnuniyetini artırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek adına önemli bir adımdır. İlçemize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.