Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Büro-Sen, Yalova’daki düğünde buluştu

Türk Büro-Sen Yalova Şube Başkanı Hacı Ali Kalaycı’nın kızı Efnangül Kalaycı ve Yusuf Sefa Başgöze’nin düğün merasimi, Türk Büro-Sen Genel Merkez yönetimini ve Yalova Şubesini bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 03:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 03:44
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Türk Büro-Sen, Yalova’daki düğünde buluştu

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney ve Türkiye Kamu-Sen Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nebi Yay, Türk Büro-Sen Yalova Şube Başkanı Hacı Ali Kalaycı’nın kızı Efnangül Kalaycı’nın düğün merasimine katıldı.

“Mutluluklarını paylaştık”

Türk Büro-Sen Yalova Şube Başkanı Hacı Ali Kalaycı ve Sebahat Kalaycı’nın kızları Efnangül Kalaycı ile Hamiyet Başgöze ve Adnan Başgöze’nin oğulları Yusuf Sefa Başgöze hayatlarını birleştirdi. Kirazlı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğüne Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, Türkiye Kamu-Sen Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nebi Yay ve MHP Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan başta olmak üzere sendikanın Yalova Şubesi üyeleri katıldı. Pasta kesimi, takı töreni ve oyun faslının ardından genç çifti tebrik eden Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, “Yalova Şube Başkanımız Hacı Ali Kalaycı’nın mutlu gününde, kızının düğününde, mutluluklarını paylaştık. Rabbim gençlere iki cihan saadeti versin, bir yastıkta kocasınlar.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.